Boze baas

4 antwoorden en 33659032x bekeken

Mamaaa 09-03 om 21:15

Gewist

reageer

Emma (Gast) 09-03 om 21:43

Je baas mag wel balen ervan, maar volgens mij mag ze dit niet op jou afreageren en zeker niet zulke maatregelen nemen mbt je contract. Voor eerlijkheid is veel te zeggen, maar ik vind het logisch dat je een kinderwens niet gelijk deelt in een sollicitatieprocedure. Het is heel privé en je weet niet eens zeker of je zwanger kán worden. 
Lees dit artikel verder maar eens: https://www.mensenrechten.nl/dossier/zwanger-en-werk
Succes en laat je niets aanpraten door je leidinggevende. Geniet van je zwangerschap!

Mamaaa 09-03 om 21:54

Bedankt voor je reactie, ik snap ook wel dat ze baalt dat ik zwanger ben en dat ze weer een nieuwe moeten inweren, maar ik denk je neemt een vrouw van 27 aan die al 8 jaar een man heeft, dan kan je zulke dingen toch ook verwachten? Haar man kwam naar mij toe en die zij na dat ik het vertelde dat meen je niet 'trut' voor de rest zijn die niks en liep weer weg, achter af hoe meer ik er over na denk hoe bozer ik word.. 
 
Bedankt ik ga het even doorlezen 

Lin 22-03 om 20:58

Ik sluit me aan bij Emma. Het hoort bij het leven en vrouwen krijgen eenmaal kinderen. Het verlof duurt geen eeuwen en voor je baas het doorheeft dat je weg bent, zit je verlof er weer op. Niks aantrekken van je baas en ik zou de bedrijfsarts in schakelen.

Biebsie 27-08 om 23:29

Zodra mijn baas op zo'n manier zou durven reageren, zou ik opstaan en per direct het pand verlaten. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Boze baas' in het Zwangerschapsforum