Luisteren naar jouw lichaam

5 antwoorden en 31613172x bekeken

mama2 14-09 om 16:46

Hallo, ik ben nu 25 weken zwanger. Net terug van verlof en heb net mijn eerste week gewerkt. Morgen is het vrijdag en dan nog werken en dan weekend. Maar nu hebben wij morgen avond een personeelsfeest. Waarbij wij 3u in een bus moeten zitten om naar en van het feest te gaan. Wij zouden pas rond 3u smorgens terug zijn. Ik zie dat niet zitten, vinden jullie dat ik dat morgen nog kan annuleren? De vrijdag erop hebben wij ook teambuilding, alsook wil ik dat annuleren. Aangezien ik werken en de zorg voor ons gezin al zwaar genoeg vindt. Wat vinden jullie? Of ben ik gewoon asociaal?

reageer

Betty (Gast) 14-09 om 16:59

Ik vind het persoolijk niet asociaal als je het echt niet ziet zitten. 3 uur in een bus, zonder wc? is voor een zwangere niet niks. 
Maar misschien is er wel wat mogelijk als je in oplossingen denkt? Vb een collega die wel met de auto (mee) wil en ook niet zo lang wil blijven? 

floydi 14-09 om 18:00

Ik zou niet meegaan. Werk is werk ik hou van mijn werk maar werk zal ook nooit jouw belang voor het zakelijk belang stellen. Jij moet dus ook niet het werkbelang boven dat van jezelf stellen. Althans dat doe ik  

mama2 14-09 om 23:15

Merci! Ik ga morgen afzeggen!

floydi 14-09 om 23:49

Groot gelijk 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Luisteren naar jouw lichaam' in het Zwangerschapsforum