Overwerken

5 antwoorden en 44655067x bekeken

Mandy (Gast) 30-06 om 23:26

Hallo mensen

Ik ben 5 weken en 5 dagen zwanger..
Maar je mag niet / of liever niet overwerken?
Bij mij op werk is meestal rond November al druk en gestress.. Nou ik hoor het graag van jullie die iets van dit weten! Xx

reageer

Mandy (Gast) 01-07 om 00:02

En ik werk van Maandag tot Vrijdag
van half 9 tot half 5 en overwerken van 6 uur/half 7 beginnen tot 10 uur..

AM 01-07 om 15:17

Hoi Mandy,

Gefeliciteerd met je zwangerschap..zodra je op het werk hebt verteld dat je zwanger bent heb je ook de rechten van een zwangere..elk bedrijf heeft het in de cao staan en vaak ook een apart protocol, bij ons is het wel zo..Dus extra pauzes en ook vaak geen overwerk..maar dan moet je t wel zelf aangeven dat je niet meer wilt overwerken etc..woon je in NL?Want bijv Belgie heeft ook.weer andere dingen etc en als je rechten werken en.zwanger googled dan kun je ook vaak veel vinden..

Succes!!

Indy 02-07 om 07:36

Gefeliciteerd met je zwangerschap!!

Ik denk dat als het eenmaal november is dat je jezelf deze vraag niet eens meer stelt maar dat je lichaam je al aangeef dat het onmogelijk is.
Ik heb zelf ook een fulltime kantoorbaan waar continu druk op staat en het flink doorwerken is, en ik merk nu dat ik een normale werkweek al heel erg zwaar vind.
Ik heb een hele fijne zwangerschap qua gezondheid, maar ik had al heel snel last van harde buiken na een werkdag en nu ben ik eind van de werkweek echt gebroken met harde buiken en rugpijn. Ik zou er niet aan moeten denken om over te werken.

Succes!

Mandy (Gast) 02-07 om 07:48

Oke dankje! Hihi

Mandy (Gast) 03-07 om 00:40

En ja ik woon in NL

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Overwerken' in het Zwangerschapsforum