Zwangerschap en zakenpartner

4 antwoorden en 44051615x bekeken

Melissa (Gast) 15-09 om 12:22

Heyy,
Ben er net 2 dgn achter dat ik zwanger ben en wilde het al heel lang maar ben er helemaal niet blij mee omdat ik doosbenauwd ben voor de reactie van mijn zakenpartner. Ik ben sinds januari een eigen bedrijf begonnen samen met een zakenpartner. Bedrijf is nog in de opstartfase door vertragingen en nu ben ik dus zwanger. Hij heeft zelf geen kinderwens en houd niet van kinderen. 
ben bang voor zijn oordeel dat hij kwaad zal worden  
voel me zo beroerd dat ik nu niet geniet van zo iets moois  
voel me schuldig tegenover zakenpartner dat ik nu zwanger ben.
wat moet ik nu met dit gevoel?

melissa

reageer

Iza 15-09 om 20:17

Ik snap dat je er tegen op zit om het je zakenpartner te vertellen maar laat het asjeblieft niet het genieten van je zwangerschap in de weg staan! Het is erg vervelend voor hem dat hij er zo tegen over staat maar moet ook wel er bij nagedacht hebben dat jij misschien wel op korte termijn voor kinderen zou willen gaan. Je weet natuurlijk ook niet hoe hij reageert wanneer je het hem vertelt, misschien valt z'n reactie hartstikke mee.
Ik zou zeker niet te lang wachten met het hem te vertellen want hoe langer je wacht hoe langer jij je naar voelt. Succes en gefeliciteerd met je zwangerschap!

Indy 16-09 om 16:34

Van harte gefeliciteerd!! Het is het mooiste wat je lichaam je kan geven en ik hoop voor je dat het een fijne ervaring voor je zal zijn. Ik vind het heerlijk om zwanger te zijn...
Maar ik begrijp het als je zakenpartner en niet zo over denkt en ik vind dat je het zeker aan had moeten geven voordat jullie gingen samenwerken. Het is terecht dat je je schuldig voelt ten opzichte van hem maar ik zal zo snel mogelijk met de billen bloot gaan zodat je hier zo min mogelijk stress over hebt. Misschien valt zijn reactie mee... Succes!

Ja ik zou zeggen...jammer dan, het is al zolang een wens zoals je zegt en laat dat niet bederven
Het is idd het mooiste wat je kan overkomen en niet iedereen krijgt zomaar een kindje natuurlijk dus het is en blijft een wonder waar je echt van moet genieten samen met degene met wie je ervoor gekozen hebt en absoluut niet schuldig voelen.en uhhh van harte gf met je zwangerschap

Rozenbottel 22-09 om 11:10

mega rot

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschap en zakenpartner ' in het Zwangerschapsforum