Op hol geslagen hormonen?

5 antwoorden en 38181820x bekeken

Mangueras 06-12 om 19:57

Ik ben sinds 2 weken gestopt met de pil, en hebben natuurlijk al gevreeën, nou geloof ik niet dat je binnen die 2 weken zwanger kunt worden, toch? 

Ik ben onwijs prikkelbaar, gewoon niet te genieten. Herken mezelf er niet echt in terug. Verder is er sprake van misselijkheid en veel hoofdpijn. 

Kan het zo zijn dat dit komt omdat ik gestopt ben met de pil slikken? Ik vraag me af of meer vrouwen hier last van hebben gehad.

reageer

$ophie 06-12 om 20:24

Hoi hoi,

Ik heb hier ook laat van gehad na het stoppen met de pil. Inderdaad de hormonen op de hol. Ik had letterlijk alle symptomen voor een zwangerschap. Dus vrij normaal hoor. Je lichaam moet het zelf weer overnemen

Mangueras 06-12 om 20:50

Het is voor mezelf vervelend maar vooral voor mijn partner, die is er momenteel de dupe van. Ik ben alleen maar aan het chagrijnen en klagen. Gelukkig heb ik hem uit gelegd dat dit niet mijn bedoeling is, het is voor hem natuurlijk ook wennen.

$ophie 06-12 om 21:36

The same here hoor. Mijn mannetje heeft er gelukkig begrip voor en was extra lief haha. Het is maar een korte periode gelukkig! Bij mij waren de klachten weg toen ik een negatieve zwangerschapstest in m'n handen had haha.

Mangueras 13-12 om 00:06

Begin onderhand wel aardig te wennen aan al die gekke kwaaltjes. Geen idee wanneer het hier raak zal zijn, hopelijk zeer binnenkort. Hihi

mariswish 24-12 om 20:01

Hoort denk ik bij het ontpillen. Ik ben er ook gewoon ziek van geweest. Hoofdpijn, misselijkheid, buikpijn, down gevoel en puistjes had ik. Heeft verassend veel invloed op je lijf, maar gaat vanzelf over. Veel succes!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Op hol geslagen hormonen?' in het Zwanger worden forum