Kinderwens

7 antwoorden en 38299682x bekeken

Iv (Gast) 13-12 om 01:36

Hallo iedereen,

Ik heb een enorme kinderwens. Al 2 jaar lang wil ik zo graag zwanger worden. Ik heb sinds een jaar een hele leuke vriend en hij wilt ook graag kinderen, maar wilt er nog even mee wachten. Nu zijn er 3 vriendinnen van mij zwanger. De 1 moet bevallen in februari en ben super blij voor haar. De ander moet bevallen in mei en de ander is er afgelopen week achter gekomen dat ze zwanger is. Voor de laatste 2 vriendinnen ben ik in principe wel blij, maar ik ben ook super jaloers omdat het bij hun niet gepland was en hun relatie en toekomstperspectief chaotisch is. Dus dan denk ik, waarom hun wel en ik niet? Ik weet dat het een gemene gedachte is, maar ik kan er niks aan doen. Elke dag schiet het wel een x door mn hoofd om zwanger te worden. En nu door mn 3e vriendin is het verlangen alleen maar nog erger geworden. Waarom mijn vriend nog even wil wachten is omdat we nog niet samen wonen en dat allemaal in de planning ligt rond maart, want dan krijgt hij een vast contract. Dus ik weet echt wel dat ik geduld moet hebben en dat mijn tijd nog wel komt, maar het verlangen is zo groot. Ik heb zelfs al kleine babyspulletjes in huis. Heeft er iemand tips om van deze gedachte af te komen?

reageer

chantieeeee 13-12 om 05:56

Voel je niet schuldig. Die gedachten zijn volkomen normaal ook al voelen ze voor jezelf misschien een beetje vreemd. Heel veel vrouwen hier op het forum waaronder ik hebben precies dezelfde gedachten gehad en misschien zelfs nog wel onaardiger  het is compleet normaal aangezien je zelf zo graag een kindje wil. Zolang je het niet uitspreekt is er niks aan de hand  Het is gewoon lastig als je zelf nog moet wachten en al zoveel geluk om je heen ziet. Dus ben bang dat je pas van die gedachten afkomt als je een klein hummeltje van jezelf in je armen hebt.

Ag00g! 23-03 om 22:39

Hallo! Had zelf ook een forum opgezet maar nog geen reacties.
Ik herken me wel in je verhaal.
Ik heb drie schoonzusjes die zwanger zijn, mensen op het werk en bekenden. Ook pas ik veel op mijn neefjes van 2&3. Ik had altijd al een kinderwens maar het verlangen wordt met de dag groter, soms word ik er echt gek van alsof alles me aan baby's doet denken. Het maakt me heel verdrietig dat mijn vriend er nog niet aan toe is en dat hij het wil wanneer 'de tijd rijp is' waarvan ik niet weet wanneer dat dus is. 
Hij weet het denk ik zelf ook niet helemaal en heb het idee dat hij gek wordt van mijn babygevoelens. Daarom besloten er niet meer over te praten vanaf nu ookal is dat mega moeilijk!! Daarom hoop ik dat dit forum en het kletsen hier mij daarbij gaat helpen en we elkaar zo kunnen helpen 
1 van de schoonzusjes is net bevallen en heb het kleine droppie al vast gehad, ook dan ben ik meteen in de wolken en mijn hele lichaam zit vol vlindertjes!  
Groetjes!

Spillebeen 24-03 om 12:51

ik ken het gevoel dat je precies al vooruitloopt op de feiten: zoeken naar aankondigingmaniertjes, leuke dingetjes voor doopsuiker (in belgië is dat erg in), kijken naar zwangerschapskledij... en dat terwijl het nog helemaal niet zover is!
Ook op het werk een jong team met allemaal pas bevallen of zwangere vrouwen, dus dan lijkt het me normaal dat je er zelf ook fel mee bezig bent.

Ik denk ook dat mannen daar altijd op een andere manier "klaar" voor zullen zijn, mijn vriend is intussen aan het idee gewend (denk ik?!) dat we in april zullen stoppen met de pil. Maar ik voel wel dat het minder enthousiast is dan hoe ik erover denk... Volgens een vriendin groeit dat bij mannen tijdens het effectieve zwanger zijn of terwijl je verschillende rondes moet doorstaan...

Ag00g! 06-05 om 09:56

Hallo Iriske! 
Leuk dat je een berichtje achterlaat.

Ja pff het is soms echt heel lastig..
Hoelang heeft het bij jou geduurd?
Gisteren toevallig eventjes over gehad na een tijdje er niks over hebben gezegd. En ik seinde wat door of het wel binnen een jaar is of nog langer duurt. Maar hier reageerde hij ook niet op, het enige wat hij zegt is: onze tijd komt nog wel. 
En dat klinkt mooi maar ik kan er weinig mee, dat vind ik echt heel lastig. 
Hoe ben jij hier destijds mee omgegaan? 

Groetjes!

Ag00g! 06-05 om 09:59

Goh wat stom. Dacht dat dit op mijn forum was haha, verkeerde. Krijg t berichtje niet weg! Excuses!

Anne 10-05 om 07:39

Hoi daar heb ik ook heel erg last van dit jaar zijn er veel mensen om me heen zwanger geworden en dan ga je je afvragen waarom jij niet. Wat ik heb gedaan is dingen op zoeken wat je leuk vind om te doen dat je bezig blijft en niet er steeds aan denkt. Ik ben meteen al een half jaar geleden gestopt met de ovuluatie testen enzo ik hou nu alleen nog maar bij wanneer me menstruatie begint en eindigt. Ik heb ook elke keer als ik er aan dacht tegen me gezocht niet doen het komt van zelf. Ze zeggen dat dat ook invloed heeft op het proberen zwanger te worden. Probeer zo veel mogelijk nog te genieten en het zwanger worden even op een laag pitje te zetten.
Ga je al naar de ginageloog?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kinderwens' in het Zwanger worden forum