Te nat na ontpillen?

7 antwoorden en 37693207x bekeken

Leonie (Gast) 13-02 om 00:26

Hi meiden, misschien een beetje een gênante vraag, maar gelukkig kan ik hem op een forum anoniem stellen! Hopelijk herkent iemand het! 

Na Kerst ben ik gestopt met de pil en ben nu nog wat aan het ontpillen. We gaan voor inpons eerste kleintje en eind januari kreeg ik een behoorlijke ongesteldheid, meer als normaal. Gelukkig is dat over, maar heb ik borsten die heel gevoelig zijn (al een week mijn tepels!) en ben ik veel natter als anders!  Juist heel fijn lijkt het, maar ik ben normaal al makkelijk en behoorlijk nat, maar nu is dat nog erger! Tijdens de dag gaat het wel goed, klein beetje afscheiding in mijn slipje, maar tijdens de sex met mijn man is het wel heel vervelend! Hij voelt minder zegt hij en zojuist lukte het hem met moeite om klaar te komen! Ik ben echt wel bezorgd dat het o tillen dit veroorzaakt. Nu is het maar kort nog, zijn er anderen die dit herkennen en komt het weer goed? Hoort het natter worden ook bij ontpillen? Sorry voor deze gênante vraag!

reageer

Vivian 14-02 om 00:25

Helaas kan ik je niet helpen meis, weinig verschil gemerkt door het stoppen met de pil. Misschien iemand anders wel?

mariswish 18-03 om 10:39

Je klachten van zwaardere menstruatie en last van je borsten herken ik wel. Dat kwam bij mij ook na het ontpillen. Ik had dat ik iets natter werd maar had daarvoor juist last van droogheid. Een echt noemenswaardig verschil was het bij mij niet eigenlijk. Misschien word het minder als je lichaam helemaal ontpilt is en alles normaal word...

Vivian 19-03 om 07:47

Maris, dus je was een beetje te droog voor je gevoel en door het stoppen met de pil dus wel natter? 

Ik ben van nature wel gemakkelijknat, gebruik geen glijmiddel ofzo. Jullie wel?

mariswish 19-03 om 20:02

Wij gebruikten het wel inderdaad. Na het ontpillen was het wel iets meer maar niet veel. Ik weet zo ook niet echt wat je er aan kan doen. Hopelijk valt het over een tijdje mee.

Vivian 20-03 om 06:21

Volgens mij kun je er niet veel aan doen, behalve veel voorspel, hihi! Ik heb het altijd al dat ik makkelijk nat word, ook wel eens vervelend hoor!

Kijk je wel uit of je geen zaaddodend glijmiddel gebruikt?

mariswish 20-03 om 10:38

Haha ik heb geen probleem mee hoor. Ik bedoel dat ik niet weet wat jij aan jou probleem kunt doen. Voor mij is niet zon probleem meer zaaddodend glijmiddel. Ik ben al zwanger. Maar het voor als je nog zwanger wilt worden idd wel beter om bijvoorbeeld pre seed glijmiddel te gebruiken.

Vivian 20-03 om 18:48

Ik heb er ook niet echt een probleem mee nu ik een lange relatie heb. Toen ik nog af en toe andere vriendjes had, was vond ik het wel gênant dat ik zo nat werd!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Te nat na ontpillen?' in het Zwanger worden forum