Zwanger worden

3 antwoorden en 37569785x bekeken

akkk 28-02 om 11:45

Hallo allemaal,

Nieuw op het forum

sinds 3 maanden samen met mn vriend, en we hebben t nu al over babies. Hij wil dolgraag een kindje met me, en ik ook met hem. Alleen is het enige probleem niet dat we pas 3 maanden samen zijn, maar ook volg ik nog een opleiding. Die hoop ik volgend jaar juni/juli af te ronden. Ik ben 22 en hij is 27. Heeft een vaste baan, eigen huisje etc. En ik woon nog bij mn ouders. 

Alles zegt natuurlijk dat het absoluut niet verstandig is, maar de wens is zo sterk van beide kanten. Heeft iemand hier ervaring mee? 

Groetjes!

reageer

Mellanie 28-02 om 11:51

Hoii akkk,

als het god zit zit het toch goed met de relatie? Als je twijfelt moet je  het natuurlijk nog niet doen. Je moet er ook rekening mee houden als je de pil slikt dat je ook nog moet ontpillen bij de ene duurt dit langer als bij de ander, ik en mijn vriend zijn in maart al 2 jaar bezig en bij ons wil het helaas nog niet lukken. Hopelijk heb je hier iets aan.

groetjes

akkk 28-02 om 12:01

Hoi Mellanie, 

Bedankt voor je antwoord. hoelang duurt t gemiddeld dat je echt ontpillt bent?

Mellanie 28-02 om 12:02

dat scheelt natuurlijk bij iedereen maar de meeste zeggen toch wel dat het een jaar zeker kan duren maar dat wil niet weg nemen dat je ook binnen een half jaar aan kunt tellen natuurlijk

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden' in het Zwanger worden forum