al 2 jaar bezig

15 antwoorden en 37568685x bekeken

Mellanie 28-02 om 11:58

hoihoi,

wij zijn in maart al 2 jaar bezig om onze kinderwens te verwezelijke maar helaas wil het nog steeds niet lukken. Vandaag had ik wel dik wit slijm en zit 2 dagen voor mijn NOD ik weet niet of iemand hier ervaring mee heeft? Heb wel last van lichte krampen 2 nachten geleden had ik hevige krampen dus ik dacht zal wel ongi worden maar tot dus ver nog geen teken van te herkennen ben wel vaker eerder ongi dan ik zijn moet. Iemand misschien tips of advies wat ik hier mee aan kan?

groetjess

reageer

s 28-02 om 12:28

En ben je ook al bij je huisarts geweest?

Mellanie 28-02 om 14:12

Nee dat niet maar ik zou niet weten wat de huisarts zou kunnen doen we willen  iet het ziekenhuis in en uit wel op een natuurlijke manier zie in me omgeving zoveel mensen doe het via het ziekenhuis hebben gedaan en zoveel problemen gehad hebben dat willen we niet.
Groetjes

Mellanie 28-02 om 15:09

Ja dat snap ik maar dat willen we juist niet mochten we aantellen dan moet het natuurlijk wel maar bedoel dat we niet het ziekenhuis in en uit willen om zwanger te kunnen worden misschien heb ik me niet goed verwoord in het andere berichtje

Mandy7 28-02 om 15:21

Maar als je dat niet wilt kun je dan niet gewoon alleen laten nakijken of alles ok is?
Wellicht hebben zij dan tips voor jullie over hoe verder te gaan.

Mellanie 28-02 om 16:42

Dat zou misschien wel een idee zijn js gewoon laten kijken of we allebei wel vruchtbaar zijn dat bedoel je toch he?

Mandy7 28-02 om 17:43

Ja precies! Weet je in ieder geval een beetje waar je aan toe bent.

Mellanie 29-02 om 01:20

Ik weer niet hoe gek je jezelf kunt maken maar voel me wel anders als normaal zit nu 1 dag voor mijn NOD en heb met vlagen steken/krampen links onderin men buik en ontzettend last van winderigheid normaal met ong heb ik daar geen last van zal ik mezelf nu gek aan het maken zijn of zou het na 2 jaar dan toch raak zijn?

Xxx hoopvol

Koekoek 29-02 om 08:25

Goedemorgen!
Je zou nu best een test kunnen doen als je 't wilt weten. Deze schijnen positief te kunnen zijn vanaf 4 dagen voor nod. Ik heb er  (nog) geen ervaring mee helaas. Maar je kan 't proberen.
Laat je 't weten?
Liefs

Mellanie 29-02 om 19:12

Ik heb besloten om het te doen zodra ik morgen wakker word werk wisselende diensten dus wil me zelf er okk niet teveel op focussen elke keer een teleurstelling is natuurlijk ook niet fijn. Zodra ik de test gedaan hen laat ik zeker wat weten.

Groetjes

Koekoek 29-02 om 20:48

Spannend.  Ik werk ook wisselende diensten daardoor vind ik de dingen die ik in m'n lichaam soms voel niet goed thuis te brengen.
Ik ga voor je duimen. 
Liefs

Mellanie 02-03 om 16:04

Hoihoi 

Heb een testje gedaan helaas negatief maar nog geen menstruatie in zicht ben nu 1 dag overtijd heb ook totaal nog geen klachten dat de menstruatie er aan zit te komen iemand hier toevallig al eens mee te maken gehad?

Groetjes

Mellanie 04-03 om 12:39

Zojuist weer een testje gedaan ben nu 3 dagen overtijd en menstruatie is nog steeds niet in zicht en de test is negatief iemand een idee wat ik nu kan doen? Afwachten of contact opnemen met ha?

Groetjes mell

Je kunt reageren op dit onderwerp 'al 2 jaar bezig' in het Zwanger worden forum