Constant krampjes en steekjes?

4 antwoorden en 37378095x bekeken

$ophie 16-03 om 16:36

Hoi dames,

Ik zit in ronde 7 voor t eerste kindje. Maar ik ben een beetje onzeker. Ik heb na mijn eisprong( deze voel ik duidelijk) constant krampjes en steekjes in m'n onderbuik. Eerst dacht ik dat ik zwanger was, maar zo onderhand word ik er wel wat flauw van. Ook zijn mijn darmen van slag en moet ik wel 3x per dag naar het toilet... Herkent iemand dit?

reageer

chantieeeee 16-03 om 18:01

als ik mijn periode krijg heb ik ook vaak last van me darmen. Maar ik had weer krampjes en steekjes toen ik zwanger was
dus het kan alle kanten op, de symptomen lijken ook erg op elkaar. En dat maakt het ook zo onzeker. En zeker als je graag zwanger wilt worden zijn voel je van alles, tenminste dat had ik wel. Heb je wel al een test gedaan? Wanneer was je eisprong/ is je nod?

$ophie 16-03 om 18:44

Chantie, bedankt voor je reactie! Mijn NOD is vandaag! Nog geen bloed gezien en momenteel geen ongi kramp, wel een zeurderig gevoel in m'n onderbuik. M'n darmen heb ik normaal nooit last van dus wie weet. Maar heb verder niks.. Niet misselijk ofzo.. Nog geen test gedaan, wil vandaag Rn morgen afwachten

chantieeeee 16-03 om 21:48

ben benieuwd
laat je het weten als je een testje hebt gedaan??

$ophie 17-03 om 07:54

Gisteren wel krampen gehad, dacht echt dat ik ongi ging worden, maar tot op heden geen bloed en nu alleen nog maar lichte kramp soms..
Nog geen test gedaan, wacht nog mooi even af of ik toch nog bloed ga zien

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Constant krampjes en steekjes? ' in het Zwanger worden forum