Al een paar maanden bezig, maar nog niet positief

5 antwoorden en 45971533x bekeken

Kim03 01-07 om 21:34

Hoelang moet het nog duren? Kan niet wachten op onze kleine spruit, maar zonder dikke buik kom ik niet ver hahaha

reageer

evelien 01-07 om 22:54

Hoi Kim, niet moederloos worden hoor. Zeker als je net met de pil bent gestopt kan het even duren ! Gewoon doorgaan en er van genieten !

Feintje (Gast) 04-07 om 09:30

2, 5 jaar en toen raakte ik zwanger... Maak je geen zorgen, je lichaam heeft tijd nodig als je net gestopt bent met de pil. Bij de een duurt het wat langer dan bij de ander. Bij mij wel errug lang vond ik dan...maar goed nu 24 weken zwanger
Good luck, maak je vooral niet druk erover. Op het moment dat wij ons er niet zo mee bezig hielden bleek ik plots zwanger te zijn!!! Mijn vriend kwam er eigenlijk mee, want ik zat ineens onder het eczeem...."hmm schat zou je misschien niet zwanger kunnen zijn"
Succes en het komt goed!

serena (Gast) 02-11 om 14:07

Niet om respectloos te zijn ofzo he, maar niet gaan klagen over een paar maanden. Als je verder kijkt hier op het forum zijn er vrouwen die al 3+ jaren bezig zijn. Wijzelf hebben ook 2,5 jaar er over moeten doen met combinatie van hormoonbehandelingen en IUI. Zijn nu gelukkig 25,5 week zwanger. Dus kom over een jaar ofzo maar terug, dan krijg je wat mer medelijden.

louise 03-11 om 14:39

Nou jeetje Serena, dat is ook niet lief! 
Voor iedereen die moeder wil worden is elk wachtbankje weer tenenkrommend en elke maand dat het mislukt is ook een teleurstelling.. Omdat sommige dames er langer over doen om zwanger te worden betekent het nog niet dat Kim geen recht heeft op haar gevoel.......Dat mag je niet ontkrachten. 
Kim, zwanger worden duurt nou eenmaal lang. Niet iedereen is gezegend met 1x raak of binnen een half jaar raak. Je lichaam moet de hormoonhuishouding op regel hebben, dan moet je maar wel op de juiste dagen klussen (kwam er zelf achter dat ik een late eisprong heb en dus telkens op de verkeerde dagen lief deed met de man). Geef het tijd en het zal zeker een keer komen. Het gaat nu om doorzettingsvermogen zodat jij straks ook kan zeggen "Het is gelukt!!" of dat nou na 9 maanden is of pas na 1,5 jaar of misschien nog langer......

Succes met zwanger worden.

louise 03-11 om 14:41

Oeh en ik weet dus niet hoe lang je al bezig bent Kim........

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Al een paar maanden bezig, maar nog niet positief' in het Zwanger worden forum