Innesteling of menstruatie?

7 antwoorden en 37114334x bekeken

robin 13-04 om 10:31

Lieve mensen,
Zo nu ga ik mijn vraag toch maar eens bij jullie neerleggen.

Sinds oktober ben ik gestopt met de pil en begin dec voor het eerst weer ongesteld m, de eerste maand onregelmatig maar erna steeds een cyclus van rond de 32/33 dagen.

16 maart de eerste dag van mij laatste menstruatie gehad, dit zou betekenen dat ik rond de 2/3/4 april mijn ovulatie zou hebben. Heb dit met ovulatietesten gecontroleerd (dipstick) en de piek viel inderdaad precies in deze 3 dagen. 28 maart hebben we gemeenschap gehad (met ejaculatie) en de dagen daaropvolgend ook alleen is mijn vriend toen niet klaar gekomen.

Nu heb ik sinds 7 april opeens last gekregen van blaasontsteking (nog nooit gehad) en sinds 10 april opeens bruinig bloedverlies (dit heb ik nog steeds) het is alleen veel minder dan mijn normale menstruatie het is eigenlijk alleen bij afvegen steeds te zien in mijn ondergoed zit nagenoeg niets! 

Dit is dus een week voordat ik mijn menstruatie eigenlijk verwachtte.
Verder heb ik wel de heletijd een zeurderig gevoel in m'n buik maar dit kan ik ook niet echt vergelijken met menstruatiepijn. Op het werk mijn temperatuur gemeten deze is 0,8 hoger dan normaal.

Nu is mijn vraag. Zou dit een innestelingsbloeding kunnen zijn? En is het dan normaal dat deze een aantal dagen aanhoudt? Of houd ik mezelf voor de gek en is het gewoon een vervroegde menstruatie? Ondanks dat de ovulatietesten een week voor het bloeden positief waren?

Ik heb vanmorgen een zw test gedaan deze was negatief maar het is natuurlijk ook erg vroeg nog.

Hoop dat mensen met dezelfde ervaring mij een beetje verder kunnen helpen vind het allemaal zo spannend!

reageer

robin 13-04 om 12:49

Niemand?

Marlies 14-04 om 14:13

Ik drnk eigenlijk dat het een voorbode van je menstruatie is. Ik heb dat ook af en toe, maar niet altijd...
Ik hoopte ook steeds dat het een innestelingsbloeding is. En was erg bang dat het iets ernstigs zou zijn, maar mijn dokter zegt dat een beetje bruin bloed geen probleem hoeft te zijn. Dat is oud bloed.

Als ik pijn zou krijgen tijdens het vrijen, moest ik terugkomen.

robin 18-04 om 10:03

Marlies je had gelijk! Na 4 dagen een beetje bruinverlies bij het afvegen is afgelopen donderdag mijn menstruatie doorgebroken! Omdat ik nu al voor de tweede keer aan een ab kuur bezig ben kon m'n lichaam volgend de dokter ook wel een beetje ontregeld zijn. Maakte me gewoon een beetje druk om die 4 dagen bruinverlies en deze cyclus dus een stuk korter dan de rest is maar nu weer met goede moed op naar mei

@fieken 24-04 om 11:28

hallo
heb een vraagje?
mijn eerste dag van mijn laatste menstruatie was 04/04/2016 mijn ovulatie was 14/04/2016 en donderdag 21/04/2016 had ik wat roze afscheiding zou dit een teken zijn van een beginnende zwangerschap?

Su (Gast) 25-04 om 09:48

hallo, 
Ik heb (waarschijnlijk) 12 april mijn eisprong gehad en heb van 14 april al bruin bloedverlies. Helaas heb ik dit nu nog steeds na 12 dagen!! Ik word er erg onzeker van en er zijn verder nog geen tekenen van een zwangerschap of ongi! De afgelopen 3 maanden heb ik ook last gehad van bruinbloedverlies voor mijn NOD maar dit was steeds 8 dagen of korter.  Mijn cyclus is steeds tussen de 28 en 31 dagen.
Iemand hier ervaring mee??

Luutje 28-04 om 12:50

Ik zit nu in mijn MS-week, al kan ik niet spreken over MS, het is eerder bruinverlies. De ene dag al net is donkerder/erger dan een adere, dit is nu sinds 5 dagen zo. Exact de periode dat ik een normale bloeding zou moeten hebben.

Ben september 2015 gestopt met de pil, paar maanden ging alles vrij normaal, MS optijd,... echter merk ik sinds paar maanden dat de MS langer aanhoudt dan normaal maar deze lichtere bloeding is nieuw. Vorige week ook paar daagjes wat misselijk geweest met op en af hoofdpijn. Ook staat mijn bloeddruk weer veel te hoog, desondanks de medicatie die ik ervoor inneem. Dokter advieseerde toen al om bloed te nemen maar ik wou nog even afwachten.

Kan innestellings bloeding net voorkomen in je MS-week?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innesteling of menstruatie?' in het Zwanger worden forum