Tweede ronde

10 antwoorden en 37064042x bekeken

robin 18-04 om 10:15

Zijn er nog meer mensen die nu de tweede ronde in gaan? Ik wil niet anderen voor het hoofd stoten die al een aantal maanden (of zelfs jaren) bezig zijn met zwanger raken terwijl ik zelf net pas ben begonnen en nog super enthousiast erover ben. Dus het leek me leuk om met mensen in contact te komen die ook net hebben besloten voor een babbieke te gaan ????

reageer

MammaKim 18-04 om 13:19

Hai Robin, ik snap je helemaal!
 
Ik ben in januari gestopt met de pil en mijn cyclus is nog niet regelmatig heb 7 april positieve ovulatie test gehad en tot nu toe nog geen menstruatie ik verwacht het rond 21 april.

robin 18-04 om 13:24

Hey Kim!! Zo fijn om met mensen in contact te komen die in hetzelfde schuitje zitten! Is toch iets anders dan het met je vriend erover hebben die leven wel mee maar snappen toch nooit hoe een vrouwenlichaam in elkaar zit haha!

Een collega van mij was ook nog niet ongesteld geweest en toen toch zwanger geraakt dus het zou zomaar kunnen! 
Wel super spannend heb je niet de neiging om een test te doen? (Dat zou ik dan weer hebben) ze zeggen als je zwanger bent dat je ovulatie test ook positief reageert....

Bij mij duurde het trouwens ook 53 dagen voordat ik weer ongesteld werd en achteraf denk je dan was ik maar veel eerder gestopt he! Maarja dat is achteraf hihi ????

robin 18-04 om 13:27

Ik ben trouwens in oktober met de pil gestopt en in december voor het eerst ongesteld geworden... Sindsdien gaat het van 29 tot 34 ..... We zijn nu pas met de tweede ronde bezig officieel voorheen gewoon nog condoom en dan denk je "dan kan mijn lichaam even wennen aan het ontpillen" maar toch nu voor het eerst tegen elkaar gezegd dat we er echt voor willen gaan ????

MammaKim 18-04 om 13:55

Daar heb je gelijk in Robin, het is altijd fijn om met iemand te praten die het zelfde doorstaat.
Ik kan er goed met me vriend over praten maar is toch anders ze snappen het minder goed, en ze zijn minder enthousiast.

Ik heb geen drang om te testen omdat ik hier dure clear blue testen heb liggen en ik wil die alleen maar doen als me NOD uitblijft anders vind ik het zonde.
En mijn ovulatie testen zijn ook op dus ik kan niks!

Ik heb wel al menstruatie gehad hoor maar ik had normaal cyclus van 28 dagen en ik zit nu al op 36 deze duurt dus erg lang maar ik wacht rustig af! 

Erg spannend hé als je dat samen beslist, ik ben 21 jaar en me ouders en zijn ouders weten het niet dus het is erg spannend.
Hoe oud ben jij als ik vragen mag?

robin 18-04 om 14:03

Ow sorry heb ik het net verkeerd gelezen..
Dat is ook zo! Mijn vriend vindt het ook allemaal leuk en kan er ook wel met hem over praten maar na 10 min vindt hij t wel weer goed geweest terwijl je in je hoofd eigenlijk met niets anders meer bezig bent voor je gevoel. Denk ook dat mandnn niet zo ermee kunnen worden "aangestoken" als vrouwen... Misschien missen zij gewoon die hormonen die daarvoor nodig zijn haha.

Maar in principe zou je na vrijdag dus overtijd zijn? Tenminste ze zeggen toch dat de fase na je eisprong 14 dagen is?

Wanneer wil je gaan testen? ik zal voor je duimen !!!!
Mijn nod is pas weer 15 mei (volgens het appje dan) ik ga wel weer aan de slag met ovulatie stickjes omdat het helaas wel nog onregelmatig is hier.

Ik ben 27 en mijn vriend is 26
Mijn ouders weten er ook niks vanaf normaal bespreek ik alles met mijn moeder maar dit wil ik gewoon echt als een verassing laten! Alleen mijn beste vriendin weet wel dat we ermee bezig zijn voor de rest vertel ik het ook niemand jij?

MammaKim 18-04 om 14:08

Maakt niet uit, ik had het er ook wat onduidelijk neergezet haha!
Dat is hetzelfde als hier, mijn vriend vind het even leuk maar hun ervaren het niet zoals ons natuurlijk.
Wij zijn uiteindelijk degene die zwanger zijn en hun moeten maar wat mee doen haha!
Voor hun begint het pas zodra het kind er is denk ik!
Als ik een zwangerschap test doe en het is licht positief dan zegt hij nee voor mij is het pas positief als er duidelijk twee strepen staan.
En via hier kan ik wel die gevoelens delen.

Ja dat klopt, principe wel maar ik heb niet echt het gevoel dat ik zwanger ben maar ook niet dat ik ongesteld moet worden.
We duimen maar inderdaad!
Ik wil pas gaan testen na het weekend of in het weekend.

Voor jou duurt het nog wel even dus maar ik ga voor je duimen, en inderdaad met ovulatie testen kom je wel ver mee.
En gewoon lekker om de dag klussen!

Nee wij willen het ook als verassing laten komen en niet dat ze het van te voren al weten.
Mijn vriend is 24.

robin 19-04 om 11:43

Hoe is het met je Kim? Spannend he aangezien er zo'n licht streepje te zien was! Hopelijk wordt hij over een paar dagen duidelijker!!
Heb jij al bedacht hoe je het je ouders en vrienden zou vertellen? Echt erg zelfs daar ben ik al voor het kijken maar nog niet echt iets tegengekomen waarvan ik dacht dat is het! Jij wel?

MammaKim 20-04 om 12:09

Dat zou best kunnen hoor maar tot nu toe blijven de testen negatief!
Ik had vanochtend vreselijk buikpijn en dacht echt shit daar komt het maar tot nu toe niks!
Wel erg misselijk en moe!
Dus duimen en duimen maar!

Het is zeker leuk wij geven ook nooit zo maar wat maar als we uit eten gaan laat ik het eerst in de auto liggen en bij het dessert of iets eerder ga ik het dan pakken denk ik!
Spannend he!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Tweede ronde' in het Zwanger worden forum