als mama zijn je droom is !

2 antwoorden en 37036302x bekeken

Ment to be a mom 25-04 om 07:14

lieve aanstaande mama's
ik en mij vriend hebben besloten om aan een kindje te beginnen ! het klinkt meschien vroeg omdat ik 19 ben en hij is 21. maar we willen er vol voor gaan en zijn blij dat we dit hebben besloten. 

mijn hele leven weet ik al dat ik mama wil zijn dat ik een kindje wil dragen en op de wereld wilt zetten ik wil.mij liefde zorg en aandacht geven zoals een mama dat hoort te doen. ik ben dus helemaal in de wolken dat er dalijk heel meschien een kindje in mij buik mag groeien. 
het is echt een droom om mama te zijn !

mijn ervaring met kinderen is heel breed en bind het heel leuk om met ze te werken nu ik aan een eigen kindje beging is dat nog leuker ! 

wij hopen binnen een jaar zwanger te zijn het liefst in september want wij willen een zomer kindje hihi klinkt gek maar dat hopen we zodat we volgend jaar in de zomer heerlijk met de baby buiten kunnen wandelen. 

ik gebruikte de pil ook niet zo heel lang en ben nou volledig gestopt natuurlijk(: 

zijn er dus mama's die ook jong zwanger of van alle leeftijden is welkom en die willen hun verhaal delen met mij of om gezellige te praten over het zwanger worden of al zijn !(:

laat een leuke berichtje achter 

liefs ment to be a mom !

reageer

Cutiex 28-08 om 21:21

Hoi , 

Ik had even een paar vragen voor je ? In een andere form had ik gelezen dat je ging testen ? Ben je inmiddels al zwanger ? En hoe lang heb je de pil gebruikt ?  Ik heb 3 jaar aan de pil gezeten en vorig jaar februari gestopt . Eind November een miskraam gehad en nu weer 11+1 weken en dagen zwanger van ons eerste wondertje . Ook ik ben 20 jaar !

DreamBaby 20-09 om 20:16

Hoe staat het nu met je kinderwens en het zwanger willen worden?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'als mama zijn je droom is !' in het Zwanger worden forum