dilemma...

3 antwoorden en 36683751x bekeken

Anoniemm19 12-05 om 10:29

Hallo allemaal,

Ik ben al een tijdje op verschillende forums aan het meelezen en ik heb een vraag.

Ik ben aan de pil maar slik hem niet op een precies tijdstip, soms sochtends, soms savonds..
ik ben al een heletijd veel misselijk, duizelig heb gevoelige borsten en tepels (soms lichte blauwe aders op mijn borst) snel moe, enorm veel zin in Sushi terwijl ik dit eerst nooit lustte enzovoort.. ook had ik van de week slijm met wat roze erbij... ik moest eigenlijk op zondag 8 mei ongesteld worden maar heb pas op woensdag 11 mei wat bloed verlies gehad zonder krampen of buikpijn en geen menstruatie pijn....
ik had gelezen dat bloedverlies heel normaal kan zijn omdat je dan bijvoorbeeld nog niet genoeg hcg hormoon in je lijf hebt en je hersenen denken dat je nog niet zwanger bent, of dat je een psuedo menstruatie hebt..

zaterdag wil ik een testje gaan doen samen met mijn vriend maar ben bang dat het negatief is ondanks dat ik nog jong ben (bijna 20)..
voel me ook anders dan normaal..

Wat denken jullie erover?

liefs
Anoniem

reageer

LT (Gast) 12-05 om 11:43

Gevoelige borsten en eetbuien (hormonen) kunnen ook gewoon komen door menstruatie.
Ja, veel kan ik er niet over zeggen, het enige wat je kan doen is geduld hebben. Weet dat dat een moeilijk iets is haha maar er zit nix anders op. Ff afwachten. Vanaf dat je menstruatie uitblijft kan je al een test doen.. Als jij denkt dat dat van 11 mei geen menstruatie was zou je dus al een test kunnen doen.. Suc6!

* 12-05 om 11:53

Enige wat je kan doen is een testje er tegen aan gooien dan weet je het zeker...
en voor de rest is wachten wat je kan doen..

Anoniemm19 12-05 om 12:33

dankjewel voor de reacties !

ik voel me zo anders dan normaal, zaterdag ga ik testen. heb vandaag weer amper bloed gehad dus ik weet het echt niet. ben benieuwd!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'dilemma... ' in het Zwanger worden forum