Innestelling of ongesteldheid

3 antwoorden en 36783682x bekeken

sumeid 16-05 om 18:49

Geachte dames,

Ik heb een klein vraagje 
Ik slik al ongeveer 6 maanden de microgram 30, nooit ergens last van word altijd optijd ongesteld. Nu ben ik dus paar dagen mijn pil vergeten (paar daagjes weg geweest, pil niet meegenomen) wel sex gehad met mijn vriend nu verloor ik gister bloed (donker van kleur) en vandaag ook en met plassen rood van kleur. Is dit ongesteldheid of wat anders? Ben benieuwt of andere vrouwen dit ook hebben gehad ooit. Doordat ik dus bloed verlies ben ik maar gestopt met de pil tot het bloeden ophoud. Moet zeggen dat het wel minder word. Maar weet niet of het nu komt doordat ik de pil een paar dagen vergat of dat het random is gaan. Ik was trouwens op de helft van mn strip ong (dag 10) 

Hoop dat jullie wat tips hebben!
groetjes

reageer

Livi 17-05 om 07:52

Wel ik heb nu net een paar dagen bruin bloed verloren oud bloed. Maar geen rood bloed. Ik weet wel dat ik al 2 dagen achter elkaar een positieve zwangerschapstest heb. Dus misschien toch eens testen binnen een paar dagen. Die van de action of het kruidvat zijn niet zo heel erg duur. 

Ik ken persoonlijk niets van de pil ik heb een spiraal maar ik weet wel dat als je de pil vergeet je zwanger kan worden. Al is een het 1 dag. Mijn schoonzus is zelfs terwijl ze de pil pakte zwanger geraakt. Ik denk dat ze deze ook een dag of twee vergeten was.

len 17-05 om 11:42

Kan ook een "doorbraak" bloeding zijn, je lichaam kan even helemaal in de war zijn door het stoppen/vergeten pil.

sumeid 18-05 om 17:52

bedankt dames voor het beantwoorden

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innestelling of ongesteldheid' in het Zwanger worden forum