Apart verhaal

2 antwoorden en 36604420x bekeken

sel17 03-06 om 19:22

Hallo dames,

Ik zit met het volgende:
Nu al 2 maanden gebruik ik gonal-f.  Eerste doseringen waren 37.5 daarna verhoogd naar 75. Nu heb ik op woensdag 18 mei een meting gehad eitjes hadden perfecte grootte en ik mocht prikken met ovitrelle die dag nog. De fertiliteitsassitenten zeiden dat de eitje hooguit vrijdag (20 mei) zou springen en dat als ik 14 dagen erna niet ongesteld was, ik mocht testen dus eigenlijk vanaf vandaag (3 juni). Nou heb ik vanochtend getest en was de test negatief, maar ik voel ook niks qua ongesteld worden? Tuurlijk hoop ik dat het alsnog raak is maar goed .. Ben benieuwd naar ervaringen of er iemand is die dit soort gelijks heeft mee gemaakt?
Overigens heb ik wel 5 dagen geleden in de avond roze afscheiding gegad tijdens afvegen, ik dacht dat ik toen ongesteld werd, maar er is daarna verder niks gekomen??

reageer

kruimel 03-06 om 19:37

dat je 14 dagen na de eisprong ongesteld wordt, is een gemiddelde. Misschien duurt de lutaele fase bij jou iets langer? Hoe lang duurde het bij de eerste Gonal-f poging?
Het zou ook kunnen dat je wel zwanger bent en dat als je overmorgen weer een testje doet, dattie dan wél positief is.

Bij twijfel kun je altijd je gynaecoloog bellen natuurlijk! Ik zou het weekend nog even aankijken en als er maandag nog niets veranderd is, bellen naar de afdeling.

Succes en hopelijk is het raak!

sel17 03-06 om 19:39

De duur van mijn vorige cyclus was 29 dagen! Maar ik wacht het inderdaad even af, veel kan ik ook niet doen, haha. Maar het blijft spannend

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Apart verhaal ' in het Zwanger worden forum