Cindy

2 antwoorden en 36375411x bekeken

Genoeg sperma? (Gast) 12-06 om 21:43

beetje rare vraag misschien maar als we seks hebben gehad blijf ik natuurlijk altijd liggen,zeker een half uurtje maar soms merk ik dat wanneer we 's avonds geklust hebben en wanneer ik 's morgens opsta het sperma uit me loopt.
Is dit normaal en is er dan wel kans op bevruchting?

reageer

Anoniem (Gast) 16-06 om 15:14

Ja dat is normaal, niet al het sperma zal je baarmoeder ingaan en de vloeistof waar de spermacellen inzit dat blijft zowiezo achter. Als je sperma in een potje doet dan lijkt het eerst op (vieze omschrijving) wittige dikke snot niet zoals water en na een tijdje wordt het steeds vloeibaarder. vandaar dat het vocht in de ochtend na een avondje klussen eruit loopt.
Over het algemeen zitten er meer dan genoeg soldaatjes in het kwakje zelfs al neemt de helft de verkeerde afslag naar de verkeerde eierstok blijven er nog zat kandidaten over. Er is er uiteindelijk maar 1tje die kan winnen ????

DreamBaby 19-06 om 10:31

Wat dat ik doe zodat het sperma na het vrijen minder uit me loopt zeg maar is 2 of 3 kussen onder je billen te leggen en zolang mogelijk zo blijven liggen. Het ligt misschien niet echt comfortabel maar toch alles doen om zwanger te worden niet?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Cindy' in het Zwanger worden forum