Wel of niet ??

3 antwoorden en 35943206x bekeken

Steph85 12-08 om 15:03

Hoi iedereen !

Iemand die zijn ervating in deze met me wil delen ?
Ik heb al 3 kinderen dus geen onbekende op het gebied vsn zwanger worden. 

Ik ben al 9 maanden gestopt met de pil en hoewel we er niet speciaal voor een baby doen hebben we regelmatog sex tijdens de vruchtbare dagen. 

Mijn cyclus is sinds het dtoppen van de pil onregelmatig en het gemiddelde ligt rond de 26 dagen bij mij. Ik moest volgens mijn app de 10e ongesteld worden maar volgens mijn eigen berekeningen de 9e ( dit omdat ik mijn eisprong voel. Een ovulatiebliedi g heb gehad en rekbaar slijm)

Nu ben ik dus nog niet ongesteld. Heb gister 2 verschillende testen gedaan beide negatief en vandaag ineens weer witte vloed ook heb ik mijn baarmoedermond gechecked en ik voel direct bij binnenkomst een behoorlijke knobbel

reageer

Stellar 12-08 om 15:20

Wat is nu precies je vraag?

Steph85 12-08 om 18:53

Haha ohja dat was idd niet helemaal duidelijk. 

Ik heb bij mijn laatste kind ook negatieve testen gehad , zelfs na 2 weken . Uiteindelijk met bloedtest vast moeten stellen dat ik zwanger was. Ik be  gwn heel erg in de war nu .. wel of niet zwanger

viertje 12-08 om 20:07

Doe over een aantal dagen nog een test.. is die ook negatief, dan zou ik een afspraak bij de huisarts maken als ik jou was, voor een bloedtest. Dan weet je het zeker. 

Succes!! 
Willen jullie nog wel voor een 4de kindje gaan dan?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wel of niet ??' in het Zwanger worden forum