Gewoon even mijn verhaal!

8 antwoorden en 35886802x bekeken

maantje 21-08 om 22:50


hoi allemaal,

Hier e

reageer

chantieeeee 26-08 om 21:01

al opnieuw getest??

maantje 26-08 om 21:04

Ben ongesteld geworden vandaag

chantieeeee 26-08 om 21:14

wat vervelend, zeker als je zoveel "seintjes" van je lijf krijgt is het een teleurstelling. Wat ga je nu doen dan? Veilig vrijen voor de komende maanden? Met dat virus moet je oppassen helaas Lijkt me wel dubbel, je wilt het beste voor je kindje dus wachten is het beste maar als je eenmaal zwanger wilt worden dan liever nog gisteren dan vandaag...

maantje 26-08 om 21:33

Ja dat is zeker een lastige keuze! Sowieso de komende 2 maanden voorzichtig Doen nu ivm de uitgerekende de datum rond de verhuizing en even contact opnemen met Curaçao hoe ernstig het is daar en in welke maanden vooral. Misschien als ik daar de laatste 2 maanden zwanger ben dat t niet zo gevaarlijk is.

Toetje 07-09 om 14:00

Hoi Maantje,

Ik kom uit die omgeving en hoor dat de meesten die de mogelijkheid hebben tijdelijk terug naar NL verhuizen om hun zwangerschap uit te zitten.
Echter ken ik ook dames die daar wel heel gezond een kindje hebben gekregen in het afgelopen jaar.
Ik had ook kinderwens toen ik daar zat, maar dat ZIKA ding hield mij wel bezig hoor. Het is nog steeds niet duidelijk wat echt is en wat fabels zijn. Want alle misvormde babies komen uit dezelfde streek in Brazilie en er zijn partijen die beweren dat het door vervuild grondwater komt dat de babies misvormd zijn. Maar omdat ze ook het ZIKA virus dragen geven ze het virus de schuld van de afwijkingen.
ZIKA is in veel landen in het gebied, maar in een enkel land zijn nog misvormde babies geboren. Alleen op Hawaii was een misvormde baby met ZIKA geboren, maar de moeder was tijden haar zwangerschap in dat gebied in Brazilie geweest waar het grondwater ook vervuild is. Dus ja, wat is waar en wat is niet waar???

maantje 13-09 om 22:06

Hey Toetje!

Het is inderdaad een vaag gebeuren!
Ik hou dit huis aan dus hier me zwangerschap uitzitten is mogelijk maar aangezien we 3 jaar gaan vind ik t zonde om hier te blijven in me uppie hihi.. Ik heb t idee ook dat t allemaal wel mee valt ik ga in november weer aan de bak en dan zullen we maar zien wat de toekomst ons brengt! In ieder geval bedankt voor je geruststelling  is t bevallen daar heel anders dan hier? Of weet je dat niet ..

Vivian 14-09 om 07:17

Maantje heeeel veel plezier meid!

Toetje 02-10 om 10:02

Ik ben niet in Curaçao bevallen, dus kan daar helaas niks uit eigen ervaring over vertellen. Maar volgens mij is het allemaal wel ok daar hoor...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gewoon even mijn verhaal!' in het Zwanger worden forum