1e iui poging

2 antwoorden en 35594067x bekeken

Shirley (Gast) 05-09 om 21:28

Mijn partner en ik zijn al 3.5 jaar bezig om zwanger te worden. Alle onderzoeken gehad, kijkoperatie gehad en niks aan de hand, bij mijn partner ook niet. 22 augustus de 1e iui poging gehad. Zaterdag helaas een lichte bloeding gehad en zondag en vandaag hele lichte bruine afscheiding. Geen menstruatie klachten. Vandaag 1 dag overtijd en vanmiddag een test gedaan en was helaas nehatief. Wat kan je jezelf gek maken zeg en is ook een hele spannende periode. 
Heeft iemand hier ook ervaring mee?

reageer

Anoniem (Gast) 07-09 om 16:20

Ik heb 4 iui pogingen gehad voor ik zwanger was. Was iedere keer weer spannend en bij ieder dingetje in je buik dacht ik, zou het raak zijn. En maar turen bij iedere toiletgang of ik geen bloed zag. Succes ik hoop dat het snel raak is

Shirley (Gast) 07-09 om 19:41

Beste gast

Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat er wel succes verhalen zijn. Vandaag ook niet ongesteld geworden, maar probeer het los te laten want anders blijf ik er mee bezig. Het liefst ben ik of direct ongesteld of direct een postieve test want dan weet ik waar ik aan toe ben. Ben jij er ook zo mee bezig geweest?

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e iui poging' in het Zwanger worden forum