Eisprong gemist

6 antwoorden en 35736592x bekeken

flora (Gast) 08-09 om 18:32

Hoi hoi,

Ik lees al een tijdje mee op dit forum! 
Maar nu zit ik zelf in de knoop
Het is namelijk zo dat ik deze maand mijn eisprong niet heb gevoeld en dus niet weet wanneer ik weer ongesteld moet worden. Normaal heb ik een cyclus van 30 dagen maar de vorige keer was ik twee dagen overtijd waarna ik dus gewoon ging menstrueren. Ik heb woensdag een test gedaan van matcare ultra die je al 6 dagen voor je menstruatie dag kan gebruiken die was licht positief! Vanochtend een action test gedaan waar geen tweede streep op verscheen. Weet nu niet wat ik moet geloven. Hoop zo dat iemand me kan helpen.

Groetjes flora

reageer

Anoniem (Gast) 09-09 om 12:59

Ik zou weer gaan testen als je 2 dagen overtijd bent. De ene test heeft een minder hoge concentratie hormonen nodig als de andere. Zo geef je je lijf ook de kans om voldoende hormonen aan te maken mocht het raak zijn. Succes

Flora (Gast) 09-09 om 17:55

super lief dat je reageerd, 
Ik weet alleen niet wanneer me nod is waardoor het allemaal moeilijker wordt.
Ik vraag me toch af waarom ik een streep kreeg op de mattcare en niet op de actiontest? Een streep is een streep toch

Ellis 09-09 om 23:07

Op welke cyclusdag zit je nu? Als ik jou was zou ik binnen enkele dagen nog een testje doen. Als het dan weer zo'n dubbel resultaat heeft gewoon even naar de huisarts gaan voor een bloedtest. Veel succes!

Flora (Gast) 10-09 om 00:00

nou het is doorgebroken vandaag was dus me nod! Ik ben ogesteld geworden en baal er enorm van, ben zo verdrietig ik dacht echt dat ik zwanger zou zijn. Ik weet dat er dames zijn die langer bezig zijn maar ik vind drie maanden al lang, ben bang dat het bij mij ook maanden gaat duren! Wil dan ook meteen vitamine en mineralen gaan slikken iemand ervaring?

Liefs

Vivian 10-09 om 06:43

Hoi Flora! Wat naar voor je dat je ongi bent geworden en dat gevoel herkent iedereen hoor! Of het nu nog maar kort is dat je probeert of niet, als het niet lukt is het gewoon balen! 

Was je hiervoor aan de pil? Belangrijkste is dat je goed zicht op je cyclus krijgt. Je kunt temperaturen, ovu testjes gebruiken, afscheiding controleren en stand van de Bmm in de gaten houden. Al die dingen kunnen je helpen om je cyclus te leren kennen en je ei te vinden als je die niet duidelijk voelt. Hoeft allemaal niet hoor, maar kan.  En dan natuurlijk om de dag sexen, zo heb je de beste kans. Maar het blijft een klein wondertje, dus een beetje hopen mag ook. Succes lieverd en niet in paniek raken! 

Vitamine zijn er genoeg! Kijk gewoon even in het schap als je straks een boodschapje doet, kan geen kwaad!

Luutje 10-09 om 11:01

Flora, ik ben 3 maanden voor ik gestopt ben met de pil gestart met foliumzuur.
In het begin was mijn cyclus nog redelijk regelmatig, echter voel ik NOOIT mijn eisprong (ook geen idee hoe dat voelt ) Aangezien ik de laatste maanden meer en meer onregelmatig werd zijn we 3 maanden geleden gestart met Ovulatie testen van ClearBlue (de digitale) deze zouden de 2 meest vruchtbare dagen aangeven, vanaf maand 1 was dit bij mij steeds maar 1 dag...

Maar na de 2e maand met deze testen was het toch raak en zijn we nu ca. 5-6 weken zwanger.
We zijn in totaal 11 maanden aan het proberen geweest.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eisprong gemist' in het Zwanger worden forum