man weinig thuis

6 antwoorden en 35646919x bekeken

sochra (Gast) 15-09 om 11:57

hallo daar 
een tijdje geleden besloten mijn vriend en ik dat we voor ons eerste kindje zouden gaan.
de spiraal is er al enige tijd uit en nu willen we natuurlijk dat het zo snel mogelijk gaat. Het "probleem" (als je het zo zou kunnen noemen) is dat mijn vriend internationaal vrachtwagenchauffeur is. 
Hierdoor is hij enkel in het weekend thuis zijn er hier nog personen bij wie het aangeraden om de 2 dagen vrijen onmogelijk is? en wat zijn jullie ervaringen met het "snel" zwanger worden?

reageer

MamaN 21-09 om 13:16

Hi Sochra,

Ik zou gewoon gebruik maken van de momenten dat hij er wel is, meer kun je er toch niet aan doen. Ik was er bij mijn zoontje niet mee bezig en we hadden seks als we zin hadden en raakte vrijwel meteen zwanger, heeft misschien 2 maanden geduurd.

Liefs

Eva 21-09 om 14:20

Sochra heel herkenbaar hier precies hetzelfde probleem mijn man is ook internationaal vrachtwagen chauffeur en alleen de weekenden thuis en heel soms even een nachtje door de weeks ! 
Ondertussen ook al 17 rondes bezig en wel een aantal keer zwanger mogen zijn maar dat is misgegaan!
Ik heb meer rust gekregen met het gebruik van ovulatie testen zodat ik een beetje weet wanneer ik mijn ei kan Verwachten en zo heeft hij dus een aantal keer kunnen zorgen dat hij op dat moment dus ook thuis was dus een dagje vrij gevraagt want ja je moet toch wat  
Maar dat feest gaat natuurlijk niet elke maand op dus ben ik altijd blij als mijn ei in de weekenden valt ! 
Het maakt het dus wel een stuk lastiger om "snel" zwanger te worden maar onmogenlijk is het nooit !
Vooral zoveel mogenlijk ervan genieten als hij er wel is 

Sochra (Gast) 20-10 om 17:55

Ja 
Dat is zo beetje hoe wij het ook doen zijn verlof er naar plannen hebben we nog niet gedaan omdat dat al in het mei of zo binnen moest bij zijn wekgever. Nu is hij gisteren toevallig thuis mogen kome (vandaag verwacht ik mijn ei) dus was ik supper blij. Ik heb het nu wel moeilijk met niet te hard te hopen. Ik weet dat er maar zo'n 20% kans is maar toch blijf ik maar denken ja nu zal het wel zijn hoop dat ik mezelf niet ga teleurstellen 

Sochra 31-08 om 21:37

wel na 13 maanden nog steeds niks en beginnen we deze ronden met onderzoeken bij de gyn pff spannend

Eva 01-09 om 01:01

Haay Sochra wat jammer dat het nog niet raak is voor jullie ! Veel succes met de onderzoeken dat is altijd erg spannend ! En hopenlijk is het alsnog binnenkort raak 
Hier begin ik het een beetje op te geven en word het positief blijven met de ronde lastiger helaas 
Het is nu al zo vaak misgegaan , wij zijn ook bij de gyn geweest een aantal keer na de MA  van een tweeling, maar na veel overleg zijn we tot het besluit gekomen Dat voor ons verdere stappen geen optie is . 
Ik hoop op het allerbeste voor jullie en uiteraard snel een hele mooie positieve test 

Sochra 01-09 om 12:08

ooh wat erg hoop voor jullie dat er toch nog een wondertje komt

Je kunt reageren op dit onderwerp 'man weinig thuis' in het Zwanger worden forum