baby wens.

36 antwoorden en 35597934x bekeken

dutchfly 20-09 om 11:36

Hallo, 

Ik ben dutchfly 25 jaar en mijn vriend en ik zijn toe aan de volgende stap: een kindje!, hopen dat we deze mogen krijgen. 

Eind julli ben ik gestopt met de pil (nog niet zo heel lang) maar mij cyclus wil nog niet echt op gang komen. Ik test elke dag met de ovulatie testen van de action maar ook hier heb ik nog geen resultaat, behalve een ligt roze streepje. Zit nu op dag 44 van mijn cyclus en hoop dat er snel wat op gang komt. Ik weet dat dit soms wat langer kan duren

Via een vriendin/familie kwam ik op deze fotum terecht. En na een beetje rondkijken hier vind ik het al super leuk!, de tips die je kan uitwisselen, verhalen en voornamelijk elkaar als toekomstige mamas steunen!

Heel veel liefs;

reageer

MamaN 20-09 om 11:41

Hi Dutchfly,

Leuk dat je mee komt praten en lezen.

Het kan eventjes duren. Bij mijn eerste zwangerschap was ik abrupt gestopt met de pil. Ik had namelijk afgesproken zodra we de sleutels van ons huis krijgen stop ik met de pil. Dat was dus halverwege me strip
Uiteindelijk werd ik een paar dagen na het stoppen ongesteld en de cyclus daarop 4 dagen later, toen weer 2 dagen later en toen was ik zwanger! Wanneer zou je ongesteld moeten worden?

Liefs

DreamBaby 20-09 om 11:56

Fijn dat je komt mee praten.  En ik hoop dat je snel zwanger bent.

dutchfly 20-09 om 12:08

Haaai Mamanaoufie en Dreambaby, 

Wat leuk om te horen hoe het bij anderen is gegaan en ook leuk om te horen dat je al gauw zwanger bent geworden! 1 september zou ik mijn menstruatie moeten hebbben, maar tot heden nog niks. Ook natuurlijk een test gedaan en deze was neg. Het is in ieder geval erg spannend! 
Iiefs!

MamaN 20-09 om 12:18

Jaa mijn tweede zwangerschap is nog sneller gegaan maar helaas met 9 weken een miskraam geworden op 20 augustus.

Ik was halverwege juni gestopt met de pil omdat ik geen strip meer in huis had en zoiets had van kom maar op.. direct zwanger geraakt. Helaas is dit dus een miskraam geworden. Doordat er een stukje vruchtzak was achtergebleven in me baarmoeder ben ik nu pas schoon en heb ik donderdag een nacontrole. Geen idee wanneer ik dus ongesteld moet worden maar ik klus er maar gewoon op los.

Hmm dus das best allang over tijd, heb je 1 test gedaan of meerdere? en wanneer?

Flubke 20-09 om 13:50

Hoi dutchfly!
Wat leuk dat je mee komt kletsen
Haha, doe anders ook mee met de nod van september en anders evt oktober?

Xx

MamaN 21-09 om 09:50

Hi Dutchfly,

Bij de zwangerschap van mijn zoontje testte ik op mijn NOD in de avond en die was positief, de dag erna was de streep nog donkerder met ochtendurine.

Bij deze afgelopen zwangerschap testte ik pas na 5 dagen overtijd positief, maar licht. En de dagen ervoor negatief, 2 dagen daarna weer licht. En ja de rest van het verhaal ken je.. 

Wat geven je ovulatietesten aan?

dutchfly 21-09 om 11:06

Vanochtend ben ik ongi geworden. Ben ik wel blij van gelukkig geen 6 maand wachten, wat ik wel eens lees. Nu ga ik elke dag testen met de ovulatie test voor mijn 2e ronde, 

Hoe is het nu bij jou mamanaoufie?

MamaN 21-09 om 11:24

Jaa nu kan je tenminste wel beginnen met tellen enzo.

Bij mij gaat het goed hoor, geen idee wanneer ik ongesteld moet worden zie het allemaal wel. De gynaecoloog kan toch ook zien of je een eisprong hebt ofzo, dan kan ik dat misschien morgen vragen of er iets aan zit te komen qua menstruatie of eisprong ofzo.

Flubke 21-09 om 15:16

Succes morgen MamaNaoufie!

MamaN 21-09 om 16:11

Dankjewel Flubke! Ik heb nu wel veel van dat slijmerige ofzo, kan dat me eisprong zijn ofzo? Vooral met afvegen.. ja ik weet lekker smakelijk

Flubke 21-09 om 16:30

Ja dat kan zeker! Zoek het anders eens op op google. Toevallig een ovu test in huis? Kan je die doen en kijken of ie knalt!

dutchfly 21-09 om 16:36

Indd suc6 morgen mamanaoufie, en zou heel goed kunnen indd een eisprong. Dat heb ik meer gelezen.. 
En ik kan nu indd beginnen met tellen en elke dag ovu testen.. 

Laat morgen maar even weten hoe het is gegaan.

MamaN 22-09 om 09:42

Ik heb geen ovulatietesten in huis, hihi. Nooit gebruikt ook. Kan ik het gewoon aan de gynaecoloog vragen straks of is dat raar?

DreamBaby 22-09 om 09:55

Aan de  gynaecoloog  kun je alles vragen, dus waarom zou jou vraag raar zijn als die je stelt aan de  gynaecoloog.  

MamaN 22-09 om 10:11

Jaa ik weet niet.. omdat ik kom voor een nacontrole van een miskraam. Het komt ook een beetje door afgelopen weken dat ik belde voor heftig bloedverlies en ze eigenlijk deden alsof ik aan het zeuren was terwijl er dus uiteindelijk wel een stukje vruchtzak vast zat. Dus nu voel ik me al lastig als ik iets vraag of dat ik überhaupt kom..

dutchfly 22-09 om 13:46

MamaN vertrouw op je eigen gevoel, wat de dokter ook zegt. Ook ik denk wel eens oh! De dokter ziet me alweer aankomen.. Maar liever te vaak om niets, dan 1 keer te laat. 

Ben benieuwd naar je na controlle en wat ze zeggen..

MamaN 22-09 om 19:46

Nou goed nieuws hoor! Ik ben helemaal schoon. De gynaecoloog zei dat me baarmoederslijm een bedje aan het maken was voor een zwangerschap en dat er een dominant groot eitje was die of op springen stond of al gesprongen was. Uhm.. Kan iemand dat voor me uitleggen? Ik heb geen idee wat het betekend maar ze zei dat ik voor de zekerheid beter nu kon gaan klussen.

Flubke 22-09 om 19:47

Top nieuws dus! Heel veel succes en vooral plezier vanavond

MamaN 22-09 om 19:52

Dus als ie al gesprongen is, wat houdt dat dan in? Dan is ie al geweest ? Maar kon ze dan zien dat ie bevrucht was? Ze zei een grote dominante ei hahaha jeetje wat een benaming

Je kunt reageren op dit onderwerp 'baby wens. ' in het Zwanger worden forum