Onregelmatig

3 antwoorden en 35581890x bekeken

Sherr 25-09 om 18:14

Dag dames, 
Ik ben nieuw hier en heb een vraag?!
ik ben in januari gestopt met de pil de eerst ongesteldheid kwam eigenlijk al heel snel en leek heel soepel te gaan. Nu na onze vakantie hebben we besloten er toch echt aan te gaan beginnen maar nu ben ik heel onregelmatig elke maand is het anders.. zijn er andere dingen hier ervaring mee hebben ? Je wordt er ook zo zenuwachtig van.  Nu heb ik na 6 weken een paar druppels bloed verloren en sindsdien 2 dagen (afgelopen dinsdag en vandaag zondag) hele erge buikpijn en misselijk.het maakt je zo onzeker en heb trouwens al 2x een test gedaan maar blijven negatief.

Liefs sherr

reageer

galgo_mom 26-09 om 13:50

Hey, Ik ben ook heel onregelmatig, wat het idd allemaal wat moeilijker en zenuwslopender maakt. 
Ik ben dan ook na enkele maanden begonnen met ovutesten  (van de action, die zijn goedkoop en werken prima). Zo weet je wanneer je eisprong is geweest en wanneer je dus je ongesteldheid mag verwachten en wanneer je dus werkelijk overtijd bent. 
Veel succes!

Sherr 27-09 om 09:55

Bedankt voor je reactie! 
Vanaf welke dag ben jij er mee begonnen? De vorige periode zT er 10 weken tussen de menstruaties. Als het deze keer weer 10 weken is dat zou ik volgend weekend weer zo ver zijn. De keer daar voor was het 14 weken dus het wordt steeds iets korter. En deed je het elke dag om de dag. Heb er geen id van.
Groetjes

galgo_mom 27-09 om 10:33

Ik gebruikte ze vanaf 5 dagen na mijn menstruatie, elke dag, want soms had ik al een eisprong op dag 7, andere maanden pas op dag 23 of nog later. Als je om de dag test, zou je hem kunnen missen. Want soms testte ik 1 dag negatief en 's anderendaags knalpositief en de dag erna weer negatief.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onregelmatig' in het Zwanger worden forum