na miskraam weer zwanger worden

1 antwoord en 35344524x bekeken

jenn... (Gast) 19-10 om 19:29

Hallo allemaal, 

Ik zal me even voorstellen, ik ben 26 jaar en probeer nu meer dan een jaar zwanger te worden. In januari ben ik naar het ziekenhuis doorgestuurd omdat mijn menstruatie niet op gang kwam en daaruit bleek dat ik PCOS heb. Ik ben begonnen aan de clomid en ik raakte bij de 3de ronde al zwanger. Ik helemaal blij maar dat was helaas van korte duur. Een week later kreeg ik heftig bloedverlies en was ik helaas het vruchtje verloren. 

Heel verdrietig allemaal. Nu moest ik van de arts mijn menstruatie afwachten voordat ik weer aan de Clomid mocht beginnen, mijn menstruatie kwam al na 5 weken weer opzetten dus ik was natuurlijk super blij. Maar nu zit ik op dag 17 van mijn cyclus en heb nog steeds geen eisprong gehad. Normaal had ik dit altijd op dag 15 met Clomid. Ik word er zo ontzettend onzeker van en gestrest, zwanger worden is gewoon echt niet leuk meer. Nu ik weet hoe het is om zwanger te worden, willen wij het liever dan ooit. Dat zwanger worden word me gewoon even teveel, terwijl juist nu, ontspannen zo belangrijk is. Heeft iemand tips voor ontspanning of iets. Ik wilde nooit desperate worden maar ben het toch echt wel.

liefs jenn...

reageer

Anoniem (Gast) 19-10 om 21:26

Iedereen zal zeggen dat je afleiding moet zoeken en er niet teveel mee bezig moet zijn maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het enige wat ik kan zeggen is hou hoop en bedenk dat als het met de clomid niet lukt er nog andere methodes zijn. Hoop voor je dat je snel zwanger bent en je kinderwens in vervulling gaat. Ik weet hoe het is om er lang op te moeten wachten, iedere dag is er een teveel. heb 4 jaar moeten wachten om voor het eerst zwanger te worden wat helaas na 31 weken mis is gegaan, ben gelukkig daarna weer zwanger worden en wacht nu geduldig tot het geboren wordt, inmiddels 37 weken zwanger. Hou hoop en hou je hoofd koel

Je kunt reageren op dit onderwerp 'na miskraam weer zwanger worden' in het Zwanger worden forum