Coïtus interruptus en nu zwangerschapssymptomen?!

2 antwoorden en 34729172x bekeken

Pluis 13-12 om 20:11

Even een vraagje, kan iemand me vertellen of zij hier ervaring mee heeft of dit herkent?
Vriendlief en ik hebben sinds kort een kinderwens. Nu is het zo dat we het nog eventjes een paar maandjes rustig aan wilden doen i.v.m. wisseling baan, etc. Echter zou het absoluut geen ramp zijn als het er nu al van zou komen. Eigenlijk vinden we het stiekem beide ook wel leuk om "verrast" te worden door een soort van onverwachte zwangerschap. Daarom kozen wij de afgelopen weken voor coïtus interruptus als anticonceptiemiddel.
Maar nu ben ik mezelf heerlijk gek aan het maken! Zou het mijn vriend niet 100% goed gelukt zijn voor het zingen de kerk uit te gaan? Zou het? Heb vanaf mijn ovulatie gekke klachten die ik niet persé herken van mijn cycli. Zit nu dag 6 dpo, zoals dat hier zo mooi wordt afgekort. Mijn klachten op een rijtje:
- Dag 0 dpo: misselijk, braken, hoofdpijn en kan al vanaf dat moment koffie veel minder waarderen (normaalgesproken geniet ik daar echt van)
- Dag 1 - 4 dpo: m'n eisprong voelen (eenzijdig, links), misselijk in vlagen, walgen bij bepaalde geuren, negatieve test (duh... maar veel te ongeduldig ) en onrustige darmen
- Dag 5 dpo: 1x sliertje slijmerig bloedverlies en 1x wat roze afscheiding (wat zou dat zijn? )
- Dag 6 dpo: onrustige darmen, prikkelbaar to the max, menstruatiekrampen, witverlies, misselijk in vlagen, koffie nog steeds niet uit te staan, walgen bij bepaalde geuren, sinds vandaag constant "trekkende" steekjes links in baarmoeder (meer naar het midden dan de eisprong) en heb het gevoel dat er iets zit (of wil ik het gewoon heel graag voelen?)
Of zou het mijn menstruatie zijn die zich wat eerder aankondigt? Mijn NOD zou 21 december moeten zijn. Alvast bedankt voor de reacties!

reageer

Lona27 13-12 om 21:57

Grote kans op zwangerschap denk ik!!

Lisa-88 14-12 om 18:47

Nou... dat klinkt op z'n minst verdacht 
Herken het wel een beetje, behalve de misselijkheid en bloedverlies. Had zelf ook stekende pijn in onderbuik 5-7 dagen na dpo,  en op dag 4 na dpo gevoelige borsten, en dat wordt er niet minder op.. 
Mijn nod is 19 december.. samen duimen? 
Want stiekemmmm.. als je eenmaal beginnen bent, wil je het liefst gelijk resultaat zien. Herkenbaar? 
Liefs, Lisa 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Coïtus interruptus en nu zwangerschapssymptomen?!' in het Zwanger worden forum