constante pijn.

5 antwoorden en 45920719x bekeken

noenja24 (Gast) 12-08 om 13:30

goededag allemaal,

het is misschien een rare vraag en onwaarschijnlijk maar goed niks is raar meer tegenwoordig.

in juni hebben we een iui gehad en ben daarna gewoon ongesteld geworden wel minder als normaal maar goed gewoon 5 dagen.
toen in juli werd ik ook ongesteld maar dat is maar 2 dagen geweest en de andere 3 dagen was het licht wit/roze.
nu zit ik halverwegen mijn cyclus en moet pas over 2 weken ongesteld worden maar heb erg veel last van een soort spierpijnachtige pijn in mijn onderbuik dat door dringt in mijn onderrug en moet vaker naar de wc net alsof er druk op mijn blaas begint te komen en zijn mijn darmen erg van slag.
mijn borsten zijn erg gevoelig al een lange tijd maar ik dacht dat het gewoon was.
nu hoorde ik en las ik dat de pijnen kunnen komen omdat je baarmoeder aan het groeien is.

weet iemand wat ik hiermee moet doen?

reageer

sietske 12-08 om 13:33

Nee, ik weet niet heel goed wat je er mee moet doen. Je bent niet zwanger maar je hebt wel last van zwangerschapkwaaltjes lijkt het. Misschien door alle hormonen ? 
Ben je ondertussen met de iui gestopt ?

noenja24 (Gast) 12-08 om 13:49

ik weet niet of ik niet zwanger ben aangezien je ook erg veel hoort over menstruatie tijdens of begin van zwangerschap...
ik ga zsm een test halen of ff langs de ha.
ik heb afgelopen weer es gehad dus de 9e en de 11e hebben we weer iui gehad daar kan het dus niet aan liggen.
mocht ik nu wel zwanger zijn dan kunnen deze pijnen toch al bandenpijnen zijn aangezien ik zwaar werk doe en het daardoor erger word.
dus toch even afwachten...

sietske 12-08 om 15:09

Spannend ! Ik hoop het voor je !

Maja 13-05 om 15:51

hey noenja ik heb ook 3x i.u.i gehad, en jou pijn klachten komen mij erg bekend voor, bij mij was het 3x niet raak, maar wel die pijnen die je beschrijft.. mijn gyne vertelde me het kon komen doordat het pijpje/slangetje,je baarmoeder geraakt ka hebben, en dit een vervelende pijn kan geven... ondertussen zijn we 2jaar na de i.u.i behandelinge(waar we mee zijn gestopt door de stress die het gaf in onze relatie) toch uit ons eigen zwanger geworden, ik hoop het bij jou wel raak is, en je gauw zwanger bent! succes en hou ons op de hoogte! Liefs

Bij mij klinkt het als een eisprong. Ik heb deze kwaaltjes steeds tijdens mij eisprong. Laat even weten hoe het nu zit met je?

Xxx

Je kunt reageren op dit onderwerp 'constante pijn.' in het Zwanger worden forum