Wie kan mij helpen ?

7 antwoorden en 34451883x bekeken

B87 12-01 om 14:09

hallo dames,

Ik ben een jonge dame van 29 jaar.. Mijn vriend en ik hebben een kinderwens.
Graag willen wij eerst nog samen zorgeloos op vakantie, lekker samen met z'n 2e voor de laatste keer!
Ons plan was om na de vakantie te stoppen met de pil.. ik ben perosonlijk bang dat het te lang gaat duren voor ik zwanger wordt.
Nu dacht ik, als ik nu eens stop voor de vakantie!
Toch een maandje eerder.. ik zit nu in mijn stop week en zou 1 a 2 weken voor de vakantie mijn menstruatie hebben gehad.. Maar ik ben bang dat ik ongesteld word op vakantie, zou dat kunnen ?
zoals ik al zei, graag willen we voor de laatste keer zorgeloos op vakantie OOK zonder menstruatie haha

reageer

MamaN 12-01 om 14:17

Dat hangt van je lichaam af, het zou kunnen dat je menstruatie komt zoals verwacht en je cyclus meteen normaal is maar hij kan ook op zich laten wachten en met een beetje ongeluk ook in je vakantie komen. Vooral de eerste maand(en) na het stoppen met de pil heb je daar geen zekerheid over. 

B87 12-01 om 14:27

Ik vindt het zo dubbel.. wil graag wat eerder stoppen met de pil maar wil ook niet op vakantie ongesteld zijn als het een zon zee strand vakantie wordt ????

liesx 12-01 om 15:34

Dan zou ik zeggen, stop lekker na je vakantie. Misschien duurt het inderdaad even, maar maakt dat ene maandje dan nog veel verschil??? Ik heb zelf geen ervaring met vlak na de pil zwanger worden, want had een spiraaltje maar daarbij had ik nooit onder controle als ik wel weer eens ongesteld werd. Niks vervelender dan op vakantie bleh

B87 12-01 om 19:36

Ik denk dat het wel de verstandigste keuze is.. ookal zou ik wel eerder willen stoppen haha.
Even wachten tot na de vakantie dan maar !

Anoniem (Gast) 12-01 om 22:18

ik kan je vertellen dat ik gestopt was met de pil en 2 weken later was het meteen raak. Ben nu inmiddels 14 weken gelukkig zwanger, dus alles kan hihi succes en fijne vakantie!!

liesx 13-01 om 06:58

Precies lekker wachten. Mijn vriend en ik hadden dit jaar ook besloten na de vakantie te beginnen. Uiteindelijk toch ervoor begonnen; omdat we dachten dat het toch niet in 1 keer zou lukken. En toen kwam ik de dag voor de vakantie er achter dat t wel raak was. Super natuurlijk, maar de hele vakantie was ik ziek en niet te genieten. Best jammer van zo een laatste keer samen 

B87 23-01 om 20:07

Ik wacht maar netjes af tot na de vakantie.. gaat wel moeilijk worden haha we gaan pas in Juni.
Ik ben ook wel echt zo'n pechvogel die last zou hebben van misselijkheid enzo enja dat zou inderdaad zonde zijn van de vakantie.
Hopelijk is het bij mij ook snel raak, maar ben er bang voor. 
Ben al vanaf me 14e aan de pil en ben nu 29.. Maar lets hope so !

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie kan mij helpen ?' in het Zwanger worden forum