Net bevallen en nu alweer kriebels

2 antwoorden en 34285810x bekeken

Anoniem (Gast) 01-02 om 13:42

Hoi dames,

Zo'n 8 weken geleden ben ik bevallen van mijn zoon. Klinkt misschien heel stom, maar ik denk eraan om toch weer te proberen om zwanger te worden. 
Ik mis het, het zwanger zijn, de buik.. We willen twee kindjes en het kriebelt nu alweer bij me.. is dit raar? 
Ik weet dat het heel snel achter elkaar is, maar wat raadden jullie aan? 
Liefst ga ik nu geen anticonceptie gebruiken omdat we het binnenkort toch weer gaan proberen. 
Tips en adviezen zijn welkom? 
Liefs!

reageer

liesx 01-02 om 14:50

Lijkt me niet gezond voor je lichaam zo snel achter elkaar. 

Anoniem (Gast) 01-02 om 15:19

zou in iedergeval wachten tot je kindje 6 maanden. Je lichaam moet ook herstellen. Ik weet niet of je borstvoeding of flesvoeding geeft. Maar volgens mij heeft zwanger zijn wel invloed op je hoeveel borstvoeding, plus vaak (niet altijd) blijft je menstruatie uit zolang je borstvoeding geeft dus zal zwanger worden meestal niet snel gaan zolang je voed. Maar ze zeggen niet voor niets 9 maanden op 9 maanden af. Je bent geen broedmachine, het vergt wel wat van je lichaam. Als je je kinderen redelijk snel achter elkaar wilt hebben kun je het beste in de tussentijd condooms gebruiken tot het moment daar is dat je echt wilt gaan proberen. Je moet het uiteindelijk zelf weten maar ik zou nog even een paar maandjes wachten en genieten van je kleintje die je nu hebt.
Dat je het zwangere gevoel mist is trouwens niet gek, 9 maanden lang heb je je mannetje in je buik gevoeld en dan ineens is die eruit. Dat je buik leeg aanvoelt is dan niet gek, het is ook heerlijk intiem dat gevoel van leven in je buik. Je bent niet de enige die dat gevoel mist.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Net bevallen en nu alweer kriebels' in het Zwanger worden forum