wat gaan jullie als eerst doen als je een positieve test in handen hebben?

17 antwoorden en 34171514x bekeken

R 07-02 om 18:59

hallo dames!! ik merk dat ik zelf ontzettend gek word van "alle tekenen van een eventuele zwangerschap"... dus even een positieve twist...
wat gaan jullie als eerste doen als jullie een positieve test in handen hebben??

reageer

R 07-02 om 20:52

haha amelie! dat sowieso!!

Mommytobe 08-02 om 07:59

Ik denk dat ik...


Eerst zou ik enorm gaan stralen.. en een vreugde dansje met mijn partner doen, haha! En dan komt het besef. En vraag ik me af hoe ik dit nog even geheim ga houden voor de familie, want waarschijnlijk wil ik het het liefst tegen iedereen zeggen en moet ik vooral niet te vaak over mijn buik wrijven.

En natuurlijk nog vele male meer google op al die leuke babyspullen.. dan dat ik nu al doe. Maar ook googlen naar een leuke manier om het straks wel bekend te gaan maken.

En daarna komt al het praktische verloskundige bellen enz. 

R 08-02 om 21:24

mommytobe! wat een leuke reactie!! haha hier ik denk het zelfde verhaal...  alhoewel ik het mijn naaste familie al wel snel ga vertellen. dan kunnen ze ons goe bijstaan. 
en ik heb stiekem al een idee hoe 

lillyyy 08-02 om 23:36

Hey R!
Ik ga denk ik gillen van geluk! 

Mommytobe 09-02 om 06:14

Oh nou ben ik heel benieuwd hoe.. wil je je idee met ons delen R?

$ophie 09-02 om 08:26

Heel hard huilen van blijdschap.. Na 1,5 jaar mag dat toch ?

Nonnii 09-02 om 08:41

Ik heb samen met me man door de kamer gedanst! Na bijna 2 jaar was dit zon blijdschap en vreugde! En natuurlijk kwamen de gelukstraantjes ook

$ophie 09-02 om 08:50

Ooh Nonnii wat fijn voor jullie! Na 2 jaar gewoon natuurlijk??

$ophie 09-02 om 09:38

Aah wat een leuk idee R! Ik zou t lekker de eerste tijd voor mezelf houden en pas met een echo foto naar mn ouders toe gaan. Omdat ik al zo lang bezig ben, mag ik een vroege echo laten maken met 6 weken ofzo.. Maar ben bang dat t allemaal nog wel eventjes duurt..

Nonnii 09-02 om 09:47

Haha we hebben samen romantisch bij de Etos nog een clear bleu test gehaald, dag na me verjaardag en ja hoor die gaf dag voor me nod 1-2 aan.

Ik merkte het dat het raak was door spierpijn onder in me buik! Zwaar gevoel zere borsten(dacht dat door hormonen kwam) en had die donderdag afspraak bij tatoeeerder om me tattoos bij te werken, maar gruwelijk wat deed het pijn! Nog nooit meegemaakt  met tattoos! Toen zei die man, kan zijn dat je moe bent of niet lekker in je vel! Toen dacht ik wacht eens even ik ben gewoon zwanger, met thuiskomst een test Savonds laat gedaan, en ja hoor een streepje!dag erna op me verjaardag een nog mooiere streep!  Me verjaardag was geweldig eindelijk zwanger! Ik was zo blij 

Ik had afgelopen maand me eerste iui! Helaas ging het niet door na hormonen spuiten had 1 eitje teveel , in totaal 4 eitjes!kreeg provera mee maar niet ingenomen en seksverbod niet aan gehouden! Nu is het spannend hoeveel het er zullen zijn 

Nonnii 09-02 om 09:50

En de arts vertelde dat het een spontane zwangerschap is ondanks hormonen

faatje 09-02 om 09:52

Ik denk dat ik het een tijdje voor mezelf hou. Pas als ik weet het is safe dan mijn zussen en ouders inlichten en natuurlijk mijn stresskip van 'n man. Ik zou het echt ff voor mezelf houden. 

Michelle (Gast) 09-02 om 10:04

Ik denk gewoon eventjes genieten :-) 
Als mijn man erbij is, samen, als hij aan het werk is als ik een test doe dan wacht ik tot die avond om te te vertellen, dan heb ik de hele dag een heel leuk geheimpje 

$ophie 09-02 om 11:46

Wauw nonnii! Dat is een gok! Straks krijg je een drieling!  Wel heel erg tof, wij mogen met een half jaartje beginnen met IUI met hormonen. Heb je dan meer kans op een meerling? Heb me er eigenlijk nog niet in verdiept..

R 09-02 om 11:49

sophie... wij hebben al verklapt aan onze ouders dat het welkom is..... 
mijn schoonmoeder maakte een hele spontane opmerking over dat we in ons nieuwe huisje verder konden groeien. mijn vriend en ik begonnen heel schaapachtig te lachen en kregen een kleur. en natuurlijk zoals moeders had ze door dat er meer achter zat en hebben we maar verteld dat mijn spiraal verwijderd is.... en nu ik zit met dikke zwangersschapskwalen ( of het nu zo is of het tussen de oren zit of ik een griep heb) is het wel heel makkelijk dat onze moeders rekening houden met mijn buien en eten.
helemaal omdat we deze maand een paar verjaardagen hebben. 
nonni succes!!!! haha!! een seksverbod krijgen lijkt me ook verschrikkelijk.. 
faatje! wees blij met zo'n man!! ik heb een onwijs lieve schat maar zo af en toe is het een sul. we hadden laatst visite en ik dronk altijd heeel graag een wijntje bij het eten. en uit routine zette hij een wijntje voor me neer. kom daar maar is onderuit (gelukt hoor )
michelle heel veel respect... ik kan echt niks voor mezelf houden!!

ladies succes!!! hele leuke reacties dankjulliewel!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wat gaan jullie als eerst doen als je een positieve test in handen hebben?' in het Zwanger worden forum