Zwanger of niet - de eeuwige twijfel

6 antwoorden en 34150226x bekeken

AVG 09-02 om 14:11

Hoe begin ik, morgen is mijn NOD, ik ben mezelf zot aan het maken of ik nu zwanger ga zijn of niet. Ik heb pijn aan mijn borsten gehad, ik heb steken in mijn buik (soort van menstruale en naalden) Ik heb af en toe een misselijk gevoel. Nu twijfel ik heel erg omdat ik denk dat ik dat allemaal wel eens zou kunnen inbeelden. Zijn er hier nog vrouwen met dezelfde symptomen en situatie?

Groetjes

reageer

Lauren92 10-02 om 08:15

Ik had iedere maand precies het zelfde. Dacht echt iedere keer dat ik zwanger was maar telkens kwam de ongi toch.. en toen eerste kerstdag. Had mijn ei en de volgende dag werd ik ineens zo ziek en overgeven! Dag erna weer beter en nergens last van. Toch overtijd maar dat gebeurde wel vaker. Alleen zere borsten maar ook dat had ik altijd voor ongi. 10 dagen overtijd en test gedaan. Positief. Ik had het niet verwacht dacht echt dat het niet klopte haha. 
Maar weinig klachten gehad van te voren minder dan voor ongi dus je lichaam kan je flink voor de gek houden..

R 10-02 om 09:42

hy avg! hier precies het zelfde verhaal... alleen vanaf dag 1 van de mentruatie (nu 3 weken verder) misselijk buikpijn opgeblazen gevoel sochtends overgeven pijn aan de onderrug vrezelijk moe en een droge mond. gisteren mn eisprong gehad. ik heb de dokter hiervoor gebeld: ik moest een test doen: negatief
en daarna raadde mij een ander merk zwanger-worden-vitamines aan. daar ga ik morgen mee beginnen maar ik voel me al wel een stuk beter .. kwaaltjes worden minder.
mocht dat niet helpen moet ik een bloedtest doen om te kijken of er iets anders dit veroorzaakt.
nog een reden kan zijn is dat je hormoonhuishouding nog van slag is terwijl je lichaam zelf alweer op schema ligt (mocht je gestopt zijn met anticonceptie)
ik denk dat de laatste reden is waarom ik zoveel last heb... nu duidelijk mn eisprong voorbij is word het allemaal minder en rustiger. 
ga vandaag wat leuks doen en focus je er niet op.... we zullen het zien!! ik zal voor je duimen

AVG 16-02 om 09:55

Hey nu enkele dagen wat beter nieuws. Ik ben zwanger, 5 weken nu. De ongerustheid is immens hard. Ik vind helaas geen rust momenteel in men gedachten. Loopt het deze keer wel goed... heb niet veel symptomen buiten enkel buikpijn en steken soms. Hopelijk is dit een goed teken. pas binnen 3 weken eerste echo, de tijd gaat zo traag.

Anoniem (Gast) 16-02 om 10:40

Fijn te horen dat je zwanger bent, hopelijk wordt het ongeruste gevoel minder na je echo

A95 16-02 om 10:47

Hey!
Hier een beetjehetzelfde probleem.. heb lang zitten neuzen op het forum maar moet nu toch echt even mijn ei kwijt..
Mijn vriend en ik zitten nu in ronde 2, dus ik ga er niet vanuit dat het gelijk raak zal zijn maar.. ik ben nu al 5 dagen overtijd en heb toch 3 negatieve testen in handen gehad... het is zo ontzettend frustrerend! Zijn er meer die dit herkennen?

X

AVG 16-02 om 11:26

Hey A95, misschien even bloed laten trekken bij je dokter. Ik heb bij mijn eerste zwangerschap ook pas na een week een positieve test gehad. Duimen maar.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet - de eeuwige twijfel' in het Zwanger worden forum