Clomid

5 antwoorden en 34093349x bekeken

Shana (Gast) 12-02 om 20:52

Hallo iedereen, 
Ik ben 26 jaar heb 12 jaar de pil genomen en ben september gestopt met de pil ondertussen maar 1 keer een eisprong gehad. Gynecoloog heeft Pco vastgesteld bij mij het schrok mij echt af. Moet nu een pilletje nemen 5 dagen om een doorbraakbloeding te krijgen en vanaf dag 3 dat ik bloeding heb 1 tablet clomid nemen en dag 12 naar gynecoloog terug om te kijken of het aanslaat of niet en of ik moet bijnemen. Mijn gynecoloog is heel optimistisch en zegt dat er zo veel vrouwen zijn en dat het normaal met clomid wel zal lukken omdat de rest wel in orde is bij mij. Maar ben echt moedeloos ... heeft er iemand van jullie hier ervaringen mee? 

Groetjes
Shana

reageer

Shana (Gast) 12-02 om 22:11

Mensen bekijken het maar toch niets reageren heel triestige zaak ????

JojoB 12-02 om 22:20

Niet zo gefrustreerd reageren... Snap dat JIJ direct antwoord wilt. Een ander heeft daar geen boodschap aan...
ik had destijds zo'n beetje hetzelfde verhaal. Jaren de pil geslikt. Na anderhalf jaar stoppen maar 2 keer een eisprong gehad. Provers gekregen om bloeding op te wekken. Daarna gestart met clomid. Om de dag een eisprong meting en direct zwanger daarna!
De andere 2 kindjes zijn zonder hulp verwekt.... al heb ik nog altijd een zeer onregelmatige cyclus.
Dus goede kans dat t bij jou ook lukt!. Ga daarna iig nooit meer aan de pil. Dat Is echt troep. Ik gebruik sinds jaren koper spiraal.

Succes ermee

Anoniem (Gast) 13-02 om 08:45

Bedankt voor je reactie nu ben ik toch al wat meer gerust gesteld. Groetjes 

Anoniem (Gast) 13-02 om 08:47

Hier ook na een paar jaar pil gebruik een onregelmatige cyclus (voor de pil wel regelmatig). Maar bij was er geen oorzaak waarom dat zo was, ik had genoeg eitjes en bloed was goed. Eerst provera gehad voor een bloeding en daarna ook clomid icm iui. Na 4 pogingen zwanger. Na mijn zwangerschap weer stipt regelmatig en 2de zwangerschap was dan ook spontaan en zonder hulp. Ik begin ook nooit meer aan de pil.

Shana (Gast) 13-02 om 12:46

Voor de pil was ik ook wel heeeel onregelmatig . Bedankt voor de reacties !! Xx

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clomid' in het Zwanger worden forum