Wie kan mij helpen?

0 antwoorden en 34070400x bekeken

Isabelle (Gast) 14-02 om 12:43

lieve allemaal,

ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen. mijn vriend en ik zijn nu ruim een half jaar bezig voor ons eerste kindje. Nu is het zo.. ik heb een ontzettende korte cyclus, een cyclus dat altijd net onder de 20 dagen zit. Ik heb gelezen dat een cyclus korter dan 21 dagen geen eisprong geeft. Na het een en ander zoeken kwam ik erachter dat dit door mijn medicijnen zou kunnen komen. Ik heb in de planning om aankomende week een afspraak te maken bij mijn huisarts om eventueel de medicijnen af te gaan bouwen.
Nu is het zo. het afgelopen half jaar heb ik natuurlijk mijn cyclus heel nauwlettend in de gaten gehouden, meestal schommel ik tussen de 17 en 18 dagen ( erg kort dus). ik ben nu inmiddels 3 dagen overtijd t.o.v. mijn langste cyclus tot nu toe. Normaal gesproken wanneer de menstruatie begint heb ik meestal de eerste twee dagen roze en wat meer afscheiding, nu is er echter helemaal niets te bekennen. Het is spierwit nu.
Ik heb natuurlijk iedere ochtend getest maar dit is helaas negatief. Een tweede zaak, ik heb ontzettende gevoelige borsten gehad afgelopen week, dit heb ik echt nog nooit gehad. Ook dit kan natuurlijk met een nieuwe cyclus te maken hebben, maar zou dit volgens jullie misschien kunnen wijzen op alsnog een zwangerschap? Zou het kunnen dat ik nog onvoldoende chg hormoon aanmaak?

alvast heel erg bedankt

Liefs Isabelle

reageer