bruine menstruatie

5 antwoorden en 33988259x bekeken

ggreetje 24-02 om 11:55

Hoi,
Ik heb een cyclus van ongeveer 28 a 30 dagen. Vaak begint mijn mestruatie met 2 a 3 dagen bruin bloedverlies en dan gaat het over in rode vloed. Vanaf de rode vloed tel ik de cyclus pas.
Afgelopen zondag, op dag 24, begon het bruine bloedverlies t/m donderdag, dag 28. Iedere dag was het  ongeveer 1 inlegkruisje. Dinsdagavond heb ik eenmalig een grote druppel rood bloedverlies tussendoor gehad. Vandaag, dag 29, heb ik helemaal geen bloedverlies meer.
Ik heb verder geen klachten van misselijk, pijnlijke borsten enz. Ik kom alleen wel moeilijk in slaap, maar ik heb wel vaker periodes dat ik niet goed slaap, dus dat is ook niet nieuw voormij. Daarom heb ik niet het gevoel dat ik zwanger ben, maar is het dan normaal dat ik alleen maar bruin bloedverlies heb? Ik ga voor de zekerheid morgenochtend wel testen, je weet maar nooit
Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen zijn



reageer

ellis89 24-02 om 15:20

Ik zie bruin bloed niet echt als een menstruatie aangezien dat vaak oud bloed is dat de baarmoeder nog verlaat. Kan een innesteling zijn maar ook een voorteken van dat de echte menstruatie er nog aankomt. Een testje zou zeker geen slecht idee zijn .

Anoniem (Gast) 24-02 om 18:07

Je moet je menstruatie rekenen vanaf de dag dat je bloed verliest. Of dat nu bruin of helder rood is.

ikke (Gast) 24-02 om 20:49

Hai ggreetje, 
Ik heb na het stoppen met de pil tot dat ik zwanger was zo'n 9mnd bijna elke cyclus bijna alleen maar bruinverlies gehad. Een dag of 4 en dan was het weer over. 
Dat voelde niet fijn, zeker met de korte cyclus, maakte me dat wat onzeker. Maar het is dus wel gelukt!
Ik kan me voorstellen dat wanneer je minder bloed ook minder hulp hebt van de zwaartekracht en het wat langer duurt voordat je bloed bij de uitgang is en oud bloed kleurt bruin. 
Nu ben ik iets langer en heviger en roder ongesteld. 

ggreetje 25-02 om 10:43

vanochtend de test gedaan en hij is positief!! Ik kan het nog niet goed geloven omdat ik er zo vanuit ging dat het negatief zou zijn. Nu zit ik in spanning te wachten tot mijn vriend thuis komt haha

Anoniem (Gast) 25-02 om 10:49

Gefeliciteerd 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'bruine menstruatie' in het Zwanger worden forum