Krampen!

0 antwoorden en 33656813x bekeken

Feli (Gast) 23-03 om 16:35

Hey Dames,

Afgelopen vrijdag had ik mijn eisprong en sinds gisteren heb ik behoorlijk wat krampen in mijn onderbuik.

Wel ja, het is voor mij 11 jaar geleden dat ik voor het laatst zwanger was (tweeling) dus ik weet niet heel erg goed meer wat ik voelde na mijn eisprong omdat de tweeling een ongelukje was. Wel kwam ik daar heel snel achter (4 weken, dus NOD periode) dmv echt heftige krampen en steken, niet te vergelijken met een menstruatie, meer met 20 ninja’s gewapend met samurai zwaarden. Ook moest ik zo heftig spugen dat ik het gevoel had mijn ingewanden er bij verloren was. Dit hield ook erg lang aan, wel tot week 18. Daarna was alles plotseling verdwenen en had ik nog een lang en gelukkige zwangerschap. 

Nu heb ik dus ook krampen maar niet zo heftig als toen (gelukkig), kan ook niet als ik de berekening van mijn vorige zwangerschap er op na houd. 

Wij zijn voor deze zwangerschap al wel een tijdje ‘bezig’ zo’n 2 jaar nu. Wel altijd alles op de natuurlijke manier gehouden en ben al ruim 4 jaar van de anticonceptie af. Ik ken mijn lichaam goed en ik heb iedere maand een ovulatie die gepaard gaat met ovulatie pijnen. 

De bekende vraag: “wie herkent dit” en geeft mij een succesverhaal om op te teren? 

Vriendelijke groet met een knipoog, Felicia

reageer