Witte afscheiding

2 antwoorden en 33287575x bekeken

daisy01 11-04 om 09:52

Hallo!
Wij zitten nu in ronde 7 voor eerste kindje. Mijn nod is 19-4. Nu heb ik sinds vandaag ineens hele dikke/plakkerige/witte afscheiding, het lijkt net een soort vette zalf. Ik heb dit nog nooit eerder gehad, en schrok er eigenlijk een beetje van. Wel altijd meer afscheiding rond eisprong maar die is anders. Herkent iemand dit? En weet iemand wat dit kan betekenen? 
Het wachten duurt zo lang hehe

Groetjes!

reageer

baby123 13-04 om 10:54

Hallo Daisy ,
Wij zitten in ronde 3 .. afgelopen maand veel last gehad van allemaal gekke sympthomen. Ben 3 April toch gewoon ongesteld geworden. Ofja anders als normaal,2 dagen overtijd en maar 3 dagen last gehad waarvan 2dagen heel donker. Mijn cyclus is eigenlijk al vanaf dat ik gestopt ben ( januari ) normaal. Hoe is dat bij jou? Nu heb ik sins gisteren ook last van dikke plakkerige witte afscheiding. Zat zelf te denken aan een te vroege eisprong, Maar normaal is de afscheiding dan anders. Hoe gaat het nu bij jou?
liefs,

MamaN 13-04 om 18:50

Het kan ook het begin van een schimmelinfectie zijn. Doordat je stopt met anticonceptie raken ook je hormonen even in de war die dit kunnen veroorzaken. Ik heb het zelf ook gehad toen ik gestopt wat en bezig was en daarna weer toen ik zwanger was  erg fijn 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Witte afscheiding' in het Zwanger worden forum