raar gevoel in me buik

5 antwoorden en 33233057x bekeken

Jackie 14-04 om 12:00

Hallo,
Ik ben niet heel goed met woorden maar ga het toch proberen haha.
Na lang en goed gedacht te hebben, hebben me vriend en ik besloten om het toch te proberen om een kindje te krijgen. Dus heb ik mijn spiraal eruit laten halen 10 april. Ook omdat ik zwangerschapssymptonen had en hij toch erg veel in de weg zat, dokter is er niet op in gegaan heeft geen test niks gedaan alleen gezegd dat het niet kon.Zelf heb ik wel een test gedaan maar deze was negatief. Nu ben ik een dag later ongesteld geworden (denk ik). Maar nu heb ik toch een raar gevoel in me buik. Heb een erg vol gevoel en zenuwachtig gevoel in me buik, ook heb ik veel last van lucht haha. Het is voor mij ook al erg lang geleden dat ik geen pil of wat dan ook heb gebruikt, dus weet niet goed wat ik hiermee moet.
Herkent iemand dit ? 

reageer

Tazzy (Gast) 14-04 om 21:50

 hoi Jackie dat van die lucht enzo herken ik wel en ik dacht dat ik vorige periode een zeer korte ongesteldheid had, zou best kunnen dat jij dat nu ook denkt maar dat het wat anders is?

Jackie 16-04 om 09:13

Hey Tazzy, 
nee ik zou eerlijk gezegd niet weten wat het is, het is ook voor het eerste sinds 14 jaar dat ik ongesteld word zonder pil dus het is allemaal nog een beetje nieuw voor me. 

Tazzy (Gast) 16-04 om 21:24

hoi jackie hoe is het nu met je? Liefs Tazzy

Jackie 17-04 om 09:47

Het zenuwachtige gevoel is er nog wel, maar het volle gevoel gelukkig niet.

Mamakim 17-04 om 10:05

Hoi hoi je hebt waarschijnlijk een mirena spiraal gehad? De ongesteldheid na het verwijderen van het spiraal is een bloeding die erbij hoort. Het kan flink bloeden maar na 1 week is het voorbij. Ook kan je zwangerschaps symptomen hebben, dit is het ontwennen van spiraal zeg maar. Ik had last van zere borsten en misselijkheid. Na 32 dagen was ik normaal ongesteld ziy nu op wachtbankje.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'raar gevoel in me buik' in het Zwanger worden forum