Ervaringen

1 antwoord en 32963902x bekeken

Jackie 15-05 om 11:34

Hallo, 
Zelf snap ik er niks meer van maar misschien weet hier iemand wat meer. 
10 april heb ik mijn spiraal laten verwijderen na 4 maanden. 11 april had ik een bloeding tot 14 april, dit was geen oud bloed maar echt rood en een beetje slijmerig. 21 en 22 april had ik weer een bloeding maar dit was erg weinig en eigenlijk alleen met het afvegen. 8 en 9 mei kreeg ik wat kramp dat ik echt dacht van vandaag of morgen word ik ongesteld maar er kwam maar niks. Nu had ik gisteren en eergisteren dus 13 en 14 mei erg gespannen borsten en waren ze erg pijnlijk. Ook ben ik de laatste tijd heel erg snel misselijk. Ook is me onderbuik erg gevoelig en heb ik elke keer kleine steekjes bij me lies en heupen. Nu heb ik natuurlijk al heel wat testjes gebruikt. 10 mei lichtelijk positief maar de volgende ochtend gewoon negatief dus dat zal vast een foutje zijn geweest. de laatste 13 mei maar deze zijn elke keer negatief. Ik snap er ondertussen niks meer van. 
Nu had ik voor de mirena een implanon en nadat deze was uitgewerkt half jaar later dus de mirena dus weet ik niet hoe me cyclus is.
Wanneer kan ik nu eigenlijk het beste gaan testen en wanneer zou ik nu me ongesteldheid kunnen verwachten. Iemand hier ervaring mee ? 

reageer

nietmeeractief 31-05 om 11:52

Ik denk dat je gewoon geduld moet hebben.
Het heeft bij mij ook een tijdje geduurd voordat mijn cyclus weer regelmatig was na het verwijderen van m'n Mirena spiraal.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ervaringen' in het Zwanger worden forum