Ronde twee

3 antwoorden en 32911151x bekeken

Wendy32 17-05 om 11:52

Hoi ik ben nu bezig met ronde twee. 
Ik heb op 8 en op 9 mei veel wit draderig slijm verloren. Maar ik gebruik ovuliatie testen omdat ik mijn cyclus niet meer weet. Maar op deze twee dagen was mijn test negatief. Nou had ik op 11 en 12 mei wel een positieve test gehad maar verloor toen geen slijm meer wel voelde het vochtig van onder.
Dus hebben flink geklust voor op en na die dagen. 

Sorry voor de smakelijke praat hier haha. 

Nu heb ik na de positieve ovuliatie test de laatste 3 dagen een apart gevoel steeds in mijn onderbuik. Weet niet hoe ik het moet omschrijven zeg maar een weeïg gevoel. En daarbij heel af en toe steekje in mijn lies dan weer links dan weer rechts. Mijn buik voelt opgeblazen. Zou er wat gebeuren daar beneden? Of heeft het nog met ontpillen te maken. Wel apart dat het gevoel nu ineens begint na de positieve ovuliatie test. 

Dit is voor mij natuurlijk pas ronde twee dus vraag mij af of dit gevoel niet nog bij het ontpillen kan horen? Ik heb wel op  28 en 29 april een soort van menstruatie gehad. Had toen veel bruin draderige slijmerige afscheiding verloren. Ik snap dat een lichaam lang nodig heeft om te ontpillen maar ik slikte een lichte pil. Ik vraag mij ook af of mijn eisprong ook wel op gang is gekomen. Sommige mensen kunnen hun eisprong voelen maar ik heb geen idee hoe dat voelt. 

Ik heb natuurlijk een positieve ovuliatie test gehad twee dagen en de dag erna was die helemaal negatief niks te zien. Mag ik er dan vanuit gaan dat mijn ei toch echt gesprongen is? 

Ik weet het ik ben er maar druk mee. Maar kan het niet los laten. Wil zo graag net als mijn vriend een kleintje. Maar goed ik ben gelukkig niet de enigste. 

reageer

Wendy32 17-05 om 12:00

Ik moet er nog bij zeggen dat ik bij de eerste ronde na stoppen met de pil echt allemaal kwaaltjes heb gehad.
Ook pijn in mijn liezen, menstruatie pijn gevoel, op tepels bultjes en erg gevoelig, misselijk soms.  Nadat ik op 28 en 29 april die bruine afscheiding heb gehad zijn al die kwaaltjes weggetrokken. Heb alleen die bultjes nog op mijn tepels. 

En nu na die positieve ovuliatie test begint het ineens allemaal weer. Of zal dat weer komen omdat mijn lichaam zich weer aan het voorbereiden is voor de komende menstruatie weer. 

Wensje2 17-05 om 12:20

Je lichaam is druk bezig met van alles. Na je positieve ovu test springt je ei na ongeveer 24 uur een week later ongeveer is de innesteling. De kwaaltjes kunnen op van alles duiden. Het is lastig maar toch is het wachten...

Wendy32 23-05 om 12:01

Hoi hier weer even een berichtje van mij.
Ik weet mijn cyclus niet precies nog maar als het goed is zou ik deze week ongi moeten worden.
Nou had ik net nadat ik naar het toilet ben geweest met afvegen veel wit slijm. 
Net of ik in mijn vruchtbare periode weer zit?
Wat zal dit betekenen? Of komt mijn ongi weer op gang? 
Hiervoor had ik met afvegen steeds niks droog. 
Ik heb vandaag wel een apart zeurent gevoel van onder. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ronde twee' in het Zwanger worden forum