Vraag aan de zwangere dames

1 antwoord en 32842678x bekeken

Wendy32 28-05 om 16:14

Hey meiden!
Allereerst gefeliciteerd als je een kindje verwacht. 

Ik vroeg me af.. (En ik weet zeker dat ik niet de enige ben). Diegenen van jullie die zwanger zijn geraakt zonder hulp dus geen clomid, geen IVF, niks van dat allemaal, gewoon door Moeder Natuur. 

Wat zijn jullie trucs geweest? Zijn er uberhaupt trucs aan te pas gekomen?

Hoe vaak in de week “deed je het” met manlief? 
1 of 2 keer in de week? Om de dag? Elke dag? ’s morgens of ’s avonds? En legde je er dan ook een kussentje onder?

Gebruikte je ovulatietesten of wist je zelf wanneer je eitje eraankwam? 
Was de sex super passioneel of viel dat eigenlijk wel mee? Was je er heel erg mee bezig in je hoofd, of had je zoiets van we zien het wel en was je een tijdje later ineens zwanger?
Excuus voor mijn vragenvuur,…Maar wij “nog niet zwangeren” horen graag van jullie ervaringen; wat je er zelf aan gedaan hebt (of helemaal niet gedaan hebt) om zwanger te worden.
Bedankt alvast!

reageer

Ukje 29-05 om 15:37

amai wat een vragen, als je zwanger wil worden komt dat gewoon.
daar bestaan geen trucs voor of het zijn fabeltjes. zwanger zijn dat noemt men geluk hebben.
natuurlijk kan je altijd u eisprong uittellen dat deed ik ook en wij hadden rond deze tijden meer geslachtsgemeenschap. maar dan is het nog altijd een geluk hebben.
bij mijn eerste zws na 12 jaar de pil te nemen dacht ik altijd dat dit niet van de eerste keer kon. gemiddeld duurt het een half jaar tot een jaar vooraleer je zwanger bent. maar bij mijn eerste zws was ik van de eerste keer zwanger. puur toeval. wij trouwde een maand later en ik was daar zo mee bezig dat ik niet stilstond bij dat ik wel eens zwanger kon zijn. de dag voor den trouw ontdekte ik dat ik zwanger was.

nu 30 weken zwanger van ons tweede kindje en hier hebben 8 ronden over gedaan. maar je hebt het druk, werken kindje dat er al is en ik had redelijk wat stress en waarschijnlijk daardoor niet snel zwanger geraakt. ik telde ook altijd mijn eisprong uit en enkel rond die tijd hadden wij paar keer geslachtsgemeenschap. maar telkens een teleurstelling dat ik niet zwanger was. in oktober viel ik in een burn out en voelde mij zo slecht dat ik zei tegen mijn man voorlopig wil ik geen zws meer en wil ik eerst aan mezelf denken. die maand hadden we 1x geslachtsgemeenschap gehad en ja twas bingo.

Ik wil maar zeggen hier zonder trucs zonder hulpmiddelen enkel de gedachten van mij afgezet van zwanger worden en dan heb je het meeste geluk. hoe harder je er mee bezig bent zoveelste minder geluk heb je. het is heel moeilijk als je zwanger wilt worden om dat van je af te zetten. 

Dit is mijn ervaring!
veel geluk!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vraag aan de zwangere dames' in het Zwanger worden forum