In afwachting ...

2 antwoorden en 32659519x bekeken

Tam591 30-05 om 12:34

Hi dames,
Sinds een aantal maanden zijn we bezig voor ons eerste kindje. Alle maanden heb ik een normale cyclus van 24 dagen gehad. Deze maand bewust met ovu testen gewerkt + een app die alle dagen aangeeft. 
De app en de dagen liepen gelijk dus we hebben bewust ook die dagen geklust. 
Ik zou de 15e mijn ei hebben gehad, de 20e werd ik wakker met een zeurend gevoel laag onder in mijn buik. Tijdens het avond eten werd het zeurend gevoel best heftig. Dit hield ongeveer 5 minuten aan en daarna verdwenen de klachten langzaam en 's avonds dus ook nergens last meer van gehad. 
de afgelopen week had ik zo nu en dan lichte menstruatie achtige krampjes en trok ook weer weg. Dagen dat ik zo moe was dat ik mijn ogen amper open kon houden. 
Ik heb telkens veel afleiding gezocht om er niet al te veel mee bezig te zijn. Vandaag is mijn nod en er is nog niks te merken van een menstruatie. Later deze ochtend bedacht ik me dat ik eigenlijk even had moeten testen met ochtend urine, dus ik ben daarna gewoon een test gaan doen en die was negatief. 
Er zijn vrouwen die pas een week of later na hun nod positief testen, maar wil er eigenlijk niet te veel over op gaan zoeken. Want dan word ik denk ik een beetje gek.
Ik weet nu niet zo goed waar ik aan toe ben, zal de menstruatie deze maand dan toch later beginnen of is er nog een kleine kans? 
Ben benieuwd naar jullie positieve ervaringen

reageer

Mamatobe. (Gast) 11-06 om 22:35

Zwangerschapssymptomen en menstruatie lijken veel op elkaar. Ik dacht zelf ook dat het raak was. Had een week lang veel afscheiding, gespannen borsten en onregelmatige krampen. Aan t eind van de week toch ongesteld geworden helaas. Geduld is een schone zaak. 

Tam591 14-06 om 20:26

Ik ben toen indd ongesteld geworden, en ik was ook opgelucht. Pff de spanningen liepen hoog op. 
Deze week in de vruchtbare week, op naar een nieuwe poging

Je kunt reageren op dit onderwerp 'In afwachting ... ' in het Zwanger worden forum