Hoe zwangerschap aankondigen? Iemand leuke ideetjes?

7 antwoorden en 32577072x bekeken

Fietje 22-06 om 21:47


hallo iedereen, 
Nog niet zwanger hier maar volop op het wachtbankje aan het aftellen. 
Ik vroeg me af of er onder jullie zijn die al eens hebben nagedacht over de aankondiging over de zwangerschap naar je ouders/schoonouders enzo? 
Iemand leuke tips voor een eerste? 

reageer

Eefje 22-06 om 23:56

Wij hebben mijn ouders en schoonouders uitgenodigd om te komen eten. Onder de borden had ik een kaart geplakt met opa of oma er op en een klein tekstje. Ze gingen aan tafel en voordat we van start gingen, moesten ze nog heel even hun bord omdraaien. Ze waren erg verbaast! 
Mijn schoonzusje kreeg een nijntje boekje 'uit logeren' met de vraag of ons toekomstige kindje een keertje mocht logeren en of ze dan dit boekje wilde voorlezen. 
Allebei erg geslaagd.
Ik ben ook wel benieuwd naar andere ideeën.  Onze dochter is inmiddels ruim een jaar en we willen binnenkort voor een tweede gaan. Dus ja, mocht het ons gegeven zijn, wil ik het natuurlijk weer heel anders aanpakken. 

Fietje 23-06 om 07:06

Ik heb al fopspenen laten maken met tekst:   Jullie worden oma en opa. En moest het lukken dan zou ik een ijs coupe maken en het tuutje daarin verstoppen ????

Amanda91 23-06 om 07:42

Heyyyy fietje! Ik heb er ook al over nagedacht  ik wilde voor Mn ouders een rompertje laten bedrukken met de tekst: grandma & grandpa, see you in (maand en jaartal). En die dan inpakken en aan ze geven

Fietje 23-06 om 21:19

@amanda: ook super leuk! Ik dacht mer dat tuutje dat dit ook wel leuk is terwijl ze ijscoupe eten plots die verrassing :-)

Amanda91 26-06 om 16:22

@fietje jaaaa das ook een leuk idee hoor!!!

En voor de rest van onze vrienden en kennissen wil ik een foto maken van een echofoto en onze poes en dan iets van 'ik word grote zus' en uitgerekende maand erbij hihi. Of misschien in het Engels!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe zwangerschap aankondigen? Iemand leuke ideetjes?' in het Zwanger worden forum