Verlangen naar zwangerschap en het krijgen van een baby

2 antwoorden en 31826505x bekeken

Meisje95 13-08 om 15:00

Hallo allemaal, 

Al langere tijd heb ik een kinderwens. Maar de laatste tijd, (sinds een jaar ongeveer) wordt dit gevoel steeds sterker. Ik kijk er erg naar uit om zwanger te mogen worden. Hier ben ik dan ook veel meebezig in mijn hoofd. Ik word dit jaar 22, dus dat is nog vrij jong. Mijn partner (vrouw) is nu 29 jaar. Het feit dat we twee vrouwen zijn maakt het zwanger worden een stukje lastiger. Er moet wat meer gepland worden zeg maar. Hier hebben we het samen over gehad en ik ben degene die het kindje zal gaan dragen. We hebben allebei werk en samen een eigen huis, een goede basis dus. Echter heeft mijn partner nog niet zo'n haast als ik. Ze wil wel graag kinderen, maar is er nog niet zo veel meebezig als ik. Ik ben er al wel helemaal klaar voor, en kijk er ontzettend naar uit. Zijn er meer dames die dit gevoel herkennen? Ik hoop hier in contact te komen met anderen die graag willen kletsen over dit soort dingen.

Liefs.

reageer

Merel (Gast) 14-08 om 07:27

hoihoi!

Heel herkenbaar dat verlangen! Ik heb net een kleine meid, maar kijk nu al uit naar een tweede! Wat super dat jullie dat samen zo afgesproken hebben! En hoe ga je dan zwanger raken? Hebben jullie een donateur gevonden? Ik weet eigenlijk niet goed hoe dat werkt!

Meisje95 14-08 om 15:40

Hoi Merel, 
Wat leuk! Hoe oud is jouw meisje? 
Ja het is de bedoeling dat ik zwanger zal gaan worden, en dan van een bekende donor. Namelijk directe familie van mijn vrouw. Hier hebben we het met hem al eens over gehad en gevraagd om er over na te denken. Als eerstvolgende stap zullen we het nogmaals met hem doornemen om te kijken hoe hij er nu in staat. Dit lijkt ons een hele mooie manier omdat het voor mijn vrouw dan ook meer voelt alsof het kindje van haar zal zijn.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Verlangen naar zwangerschap en het krijgen van een baby' in het Zwanger worden forum