zwanger willen worden

8 antwoorden en 45865499x bekeken

A... (Gast) 09-09 om 19:54

Hallo dames, mijn vriend en ik hebben vandaag besloten om een kind samen te krijgen! Ik zit in mijn afstudeerjaar en we willen dan over 6 maanden met de pil stoppen. Ik wil springen van blijheid! .

reageer

aap-noot-mies 09-09 om 23:14

Hoi A...

Wat leuk! 
Mooie nieuwe fase na je afstuderen

Groetjes An

Ashley(A) (Gast) 10-09 om 16:29

Ja, wat heerlijk. Ik zou liever nu een kind willen nemen. Mijn vriend houdt mijn hoofd bij het feit dat ik eerst moet afstuderen, anders wordt afstuderen straks alleen maar moeilijker. Maar realiteit is dat ik zo graag een kind wil dat ik niet weet of ik een hele jaar kan wachten. Vooral omdat ik met kinderen werk. Weet iemand wat ik allemaal kan doen om vanaf nu voor te bereiden op het zwanger worden? We hebben besloten om over 6 maanden te stoppen met de pil.
Liefs,
Ashley

D. 10-09 om 21:27

Hoi Asley, wat leuk dat jullie zwanger willen worden en over een half jaar gaan stoppen met de pil. Wij zijn vorige maand gestopt en ben heel benieuwd wanneer we zwanger worden. Ik ben vorige maand begonnen met vitaminnepillen van het kruidvat: vitaal zwanger worden. Volgens mij is het goed om dit ook al een (paar) maanden voor dat je zwanger wilt worden te slikken. En verder natuurlijk de "logische" dingen: gezond eten, genoeg bewegen, niet roken en geen drugs. Oftewel, zo gezond mogelijk zijn.
Heel veel succes met wachten, kan me voorstellen dat dat heel moeilijk is. Ik vind het nu ook zo moeilijk om te wachten totdat we zwanger zijn. Hopelijk heel snel
Liefs, Danielle

Ashley (Gast) 15-09 om 20:34

Ow ja?! Dan ga ik die pillen ook uitproberen. En drinken doe ik een wijntje af en toe en verder niks. Bewegen doe ik genoeg. Verder kan ik niet wachten en mijn vriend eigenlijk ook niet. Ik kan zo niet wachten om zwanger te raken, ik zal een dans van geluk doen. Eerst nu afstuderen.
Heerlijk dit om lekker bij te kunnen kletsen over zon fantastische onderwerp.
Heel veel succes met zwanger worden. X

Indy 15-09 om 21:17

Hoi Ashley,

Wat leuk! Maar voorpret ergens van hebben is vaak minstens even leuk, dus daar moet je dan ook maar lekker van genieten!
Misschien is het een idee om nu alvast te stoppen met de pil en over te stappen op bijvoorbeeld condoom. Dan kan je lichaam alvast "ontpillen". Het kan soms best wel even duren voordat je cyclus regelmatig is, en dit is wel zo handig om je eisprong dadelijk uit te kunnen rekenen, bovendien hoor ik ook wel dat je cyclus hierdoor langer kan duren dan normaal, dus minder kansen.
Nou snel afstuderen en daarna snel aan de klus!

Ashley (Gast) 15-09 om 22:47

Hi Indy,
Ja daar zat ik ook aan te denken. Ik hoor van een paar mensen die echt in een paar weken zwanger zijn geworden na het stoppen met de pil, en van een paar andere hoor ik dat het echt heel lang duurt. Als het voor mij is wil ik nu zwanger worden,maar ja eerst diploma. Dus mss is nu alvast stoppen met de pil geen slecht idee. Ik heb ook gehoord dat je bepaalde vitamines in kan slikken. Dus zal dat ook alvast doen.
Heb duizend zin in om eindelijk een familie te starten met me lieve vriend en gwn moeder zijn.
Heb jij al kinderen?!
Xx Amanda

Indy 16-09 om 09:49

Ik kan ook niet wachten hoor! Als de beslissing is gemaakt kan je jezelf niet meer inhouden he?! Ik heb nog geen kinderen, wij gaan dus ook voor de eerste! Ik heb de nuvaring er 31 juli uitgehaald, dus ik zit nu in mijn tweede ronde. Ik slik alleen foliumzuur en let verder op dat ik gezond eet. Ik dronk heel af en toe een glaasje, maar nu doe ik dat dus niet meer en roken deed ik al niet. Mijn vriend laat trouwens ook zijn enkele biertje staan, alleen in de week dat ik ongesteld ben drinkt hij. Andere vitamine ga ik pas slikken als ik daadwerkelijk zwanger ben. De vitamine die je om zwanger te worden moet slikken is naar mijn idee voornamelijk om je cyclus regelmatig te krijgen, maar dat laat ik mijn lichaam lekker zelf doen.

B 16-09 om 10:36

Leuk dat jullie ervoor willen gaan.Ik zou ook met de pil stoppen, nu.
Idd voor het ontpillen, maar ook om een idee te krijgen wat je cyclus is. Wanneer je je eisprong hebt. Dit kun je allemaal in je agenda noteren en zodra je er voor wilt gaan dan weet je wellicht welke dagen je hoogtij is en dat je dan echt kans maakt!

Eerst overleggen met je partner natuurlijk... 

Succes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger willen worden' in het Zwanger worden forum