Zwangerschapssymptomen voor NOD

10 antwoorden en 31399863x bekeken

BabyBoo 02-10 om 21:40

Voor de vrouwen die zijn aangeteld, hadden jullie al zwangerschapssymptomen voor NOD? Brand maar los...
Ik ben nu al 8 dagen ziekjes, verkouden en niet lekker voelen, normaal duurt het nooit zo lang. Heb ooit ergens gelezen dat dit ook een symptoom kan zijn. NOD 9 oktober, spannend! 
Eigenlijk voel ik iedere maand wel vanalles, maar nog nooit een positieve test in handen gehad. De rode duiveltjes komen netjes iedere maand op tijd. 

reageer

Ank88 02-10 om 21:53

Hoi!
Eigenlijk voelde ik ook elke maand van alles maar de maand dat ik werkelijk zwanger bleek, had ik juist minder 'kwalen'. Zo deden m'n borsten geen pijn voor m'n NOD en ik voelde me fit (geen opgeblazen gevoel). Één dag voor NOD wel een beetje misselijk en vieze smaak in m'n mond. Oh, en droge ogen.

Merel 03-10 om 09:06

Volgens mij is er net ook een soortgelijk forum geopend! Ik had met name jeuk aan mijn tepels, beetje flauw gevoel en veel afscheiding toen ik zwanger bleek (sorry voor de details, maar was echt een kloddertje in mijn broekje). En jullie?

Clautjuh 03-10 om 12:34

Bij beide zwangerschappen had ik totaal geen symptomen. Alleen overtijd. De symptomen kwamen bij mij later pas.

Merel 06-10 om 04:37

En welke waren dat toen?

Clautjuh 06-10 om 08:13

Ik was gewoon heel erg moe. En bij de oudste kreeg ik met ruim 7 weken een bloeding. Gelukkig was er niks aan de hand bleek op de echo. En ineens trek in bepaald eten, beter kunnen ruiken, rommelende darmen, maagzuur en een keer pijn bij het zitten. Had echt steken onderin. Maar ik ben gelukkig heel weinig misselijk geweest. Mijn borsten deden ook geen pijn. Ze groeiden wel haha.

Merel 07-10 om 07:43

Wel fijn niet misselijk! Ik had het gelukkig ook niet, maar die grotere borsten wel ja, hihi! Zijn die van jou weer terug naar “normaal”!

Clautjuh 07-10 om 12:12

Ja dat is inmiddels 11 en 14 jaar geleden. Maar heb bij beide nog borstvoeding gegeven dus de borsten bleven wel een tijdje groot. Nu met mijn huidige vriend opnieuw beginnen dus benieuwd naar wat voor symptomen er gaan volgen. Veel vergeet je na zo'n lange tijd. 

Merel 07-10 om 20:13

Oh wat spannend meid!! Als ik mijn borsten zo zie, geloof ik nooit dat die weer terug naar vroeger gaan! Maar jij had dat wel?

Hoever ben je nu?

Clautjuh 07-10 om 20:50

Wij zijn nog aan het klussen Merel, ronde 2 gaan we nu in. Dus nog even afwachten. Ik ga er niet vanuit dat het zo snel zal lukken...ben nu wat ouder dan ik was met mijn eerdere zwangerschappen.

Merel 07-10 om 22:28

Spannend en leuk!!! Geniet er wel van hé!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschapssymptomen voor NOD' in het Zwanger worden forum