NOD November

1067 antwoorden en 31447589x bekeken

Sochra 26-10 om 19:42

sochra nod 27 nov ronde 16 1st k

reageer

Rosa 26-10 om 19:54

Gefeliciteerd Mama-an! Hoop dat er nog veel van dit soort tests gaan volgennin dit topic!

BabyBoo 26-10 om 19:55

Ik ben ook weer van de partij! NOD 5 november eerstje kindje ronde 2 leeftijd 29

MEL 26-10 om 20:12

Proficiat mama-an! 
Mijn ovulatietesten kleuren ook wel nog altijd redelijk fel. Wil dat zeggen dat mijn ei nog steeds niet geweest is? Ik had gisteren positieve test en hadden 's ochtends al iets gedaan en nu deze ochtend ook weer. Mijn vriend wordt helemaal gek van mij, dus ik wil hem niet teveel druk opleggen . Maar langs andere kant ben ik dan wat lastig omdat ik mijn ei dan mss toch gemist heb. Onzeker ben ik door die onregelmatige cyclus, dat snappen de mannen natuurlijk niet altijd 
Bedankt voor de reacties! 
Lizzy ik zou precies ook nog even door testen.. 
Veel succes allemaal! Hopelijk vele met een positieve test! 

Mama-An 26-10 om 21:15

Allemaal bedankt voor de lieve reacties. Het is allemaal nog een beetje onwerkelijk. Zo onverwachts maar zo welkom. Ik hoop dat jullie allemaal positief nieuws hebben deze maand!! Ik ga van t weekend nog een digitale doen omdat dan ook ongeveer mijn NOD is. Just to be sure ???? Zo raar dit!

MK 26-10 om 23:11

Mama-An Gefeliciteerd! Lijkt mij ook dat dat opbouwt!

Ik meld me dan ook maar hier!
Ik ben hier gekomen omdat ik twee weken terug heel licht positief testte en niet zo goed wist of ik nou wel of niet wat zag. Het bleef helaas licht en 7 dagen na NOD toch ongesteld geworden. 
We gaan dus nu voor de volgende ronde. Stom genoeg heb ik nu heel erg het idee dat het dan nu wel gaat lukken, omdat het vorige keer ook een beetje gelukt is. We zitten nu in ronde 6. 
M'n ongesteldheid moet 14 november weer zijn en volgens de app die ik bij hou zou ik 31 oktober m'n ovulatie moeten hebben. Heb deze maand wel voor het eerst ovulatietesten bij de action gekocht. Eens zien hoe dat werkt . Ga morgen de eerste doen. 
Ik ben 2 jaar geleden al gestopt met de pil en heb vanaf dag 1 een regelmatige cyclus gehad van ongeveer 29 dagen. Soms 28 en soms 30, maar de ene keer begon ik 's ochtends en de andere keer 's avonds. 
Verder afgelopen half jaar ook steeds m'n eisprong gevoeld (stekende pijn die ongeveer halve dag aanhield). Mogelijk ook al eerder, maar nooit over nagedacht dat dat m'n eisprong was. Afgelopen 2 keer alleen niet gevoeld. 2 maanden terug kwamen we net terug van vakantie uit Amerika, dus goed mogelijk dat hij 's nachts is geweest. Ben nu benieuwd of ik m wel ga voelen.
Kort gezegd: 
M., 27 jaar, ronde 6, 1e kindje, 14 november vermoedelijk NOD

Verwijderd 26-10 om 23:41

@M welkom bij de groep
Lijkt me echt vervelend als je denkt dat je positief hebt getest en vervolgens toch ongesteld wordt
Wij lopen ongeveer gelijk met cyclus ik heb vermoedelijk 1 november ovulatie en 15 november nod dus loop 1 dagje achter.
Wij zijn deze maand precies een jaar gestopt met de pil en aan het proberen.
Veel succes met de ovulatietesten 

Puck 27-10 om 00:15

Het lijkt mij ook dat het enorm tegenvalt als je dan alsnog ongesteld wordt. maar toch zou ik het wel graag een keertje hebben, aangezien je dan wel weet dat het kan. En nog liever direct een plakker natuurlijk.

Ik heb momenteel nachtdienst en niet al te druk. Daardoor hele nachten tijd om me druk te maken over dit alles. Ik heb er ergens een goed gevoel over deze maand, maar dat is nergens op gebaseerd. Nou ja, op hoop, zegt mijn man... Ik ben van plan zondag een early test te gaan doen, om bovengenoemde reden. Ik kan me nu al amper bedwingen, maar 6 dagen voor nod is wel heel enthousiast...

Verwijderd 27-10 om 07:03

Hoi Puck, wat spannend ;-) hoop dat het voor jou deze maand raak zal zijn ;-) 
Weet dat het lastig is om jezelf te bedwingen om het niet eerder te doen Haha ;-) 

EveS 27-10 om 08:53

aj7985, nee voel me niet anders. en als ik iets zou voelen zou ik er niks achter zoeken, kan immers vanalles zijn.  
alleen als ik ineens kotsmisselijk zou zijn sochtends. dan zou ik wat gaan vermoeden

EveS 27-10 om 08:58

En Linda, crisis zeg, dat het zo veel is! Kan me dat van die miskraam ook herinneren... dikste maandverband, en na een uurtje toch doorgelekt.
ik zou wel even de huisarts bellen hierover. (of misschien de gyneacoloog/ziekenhuis waar je onder behandeling was ten tijde van de miskraam?)

enige lichtpuntje hieraan is hopelijk dat als er zó veel uit komt, je straks misschien wel echt heel schoon bent... daarom zou ik dan dus ook naar de gyneacoloog gaan/bellen. (ipv huisarts)

Mama-An 27-10 om 09:10

@M dat moet een flinke teleurstelling geweest zijn. Ik hoop zo voor je dat t deze ronde raak is!
@ Puck. Wachten is het moeilijkst. Ik werd super onrustig van zo'n vroege test. Maar ja ik kon t ook niet laten. 6 dagen voor NOD is wel heel vroeg. Zoals M al zei er kan nog zoveel gebeuren. Ik heb zelf 4 dagen voor NOD getest en twijfelde heel erg over de uitslag. En die early testen zijn hartstikke duur. Bij mij gaf 4 dagen voor NOD de kruidvat test ook een licht streepje. Die zijn een stuk goedkoper en stiekem best gevoelig. Ik hoop uiteraard met je mee dat het raak is! Ik "voelde" het bij mijn eerste ook aan. Toen had ik echt MEGA zere borsten en last van een opgeblazen gevoel. Deze keer was het meer dat ik me vreemd voelde.  Symptomen nu: moe, zere tepels, zeurderige buik (alsof je ms eraan komt), koffie smaakt anders, last van darmen. 
Ik heb bij mijn eerste wel een uvu-test van clearblue gedaan omdat ik na 10 jaar pil geen idee had hoe mijn cyclus was. Om de 2a3 dagen vrijen. En even blijven liggen daarna! Liefst even een kussen oid onder je billen om de hoek wat te verbeteren. (Tip van een vriendin die VK is) Ik was toen in ronde 1 zwanger. 
Nu ben ik onverwacht zwanger na niet zo voorzichtig geweest te zijn. Ik heb wel eens gehoord dat het "makkelijker" gaat als je er niet zo mee bezig bent. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Als vrouw ben je er erg op gefocust als je eenmaal gezegd hebt dat je het graag wil.
Ik ga zo ff m'n digitale test inslaan voor t weekend. Ik ben ondanks de licht positieve vooruitzichten wel erg nerveus. Zeker na het verhaal van M. Die toch nog ongesteld werd na positieve test. Ach we kunnen alleen hopen en bidden. Succes allemaal

Linda (Gast) 27-10 om 11:11

Oh M, wat vervelend!  
Spannend Puck, ik duim voor je!
Ik zat gisteren al een bericht naar de verloskundige te typen (je kan appen en dan bellen ze je terug) en toen toch even gewacht. Nu is het weer wat rustiger gelukkig. Maar is was echt helemaal doorgelekt, zelfs mn stoel was vies en er zaten bloedspetters op mn schoenen! Wel toepasselijk voor Halloween....
Ik denk dat er gewoon nog wat uit moest na de miskraam of dat ik weer een heel vroege miskraam heb gehad. Maar het voelt ook wel als een grote schoonmaak van mijn lichaam, dus weer goede hoop voor komende maand! 
24 november nod! 

carlijn87 27-10 om 11:54

Ik kan mij ook zo moeilijk inhouden met testen NOD is 1 nov dus misschien zondag al  een test doen, al wilde ik wachten tot woensdag maar dat is zo lastig :| 
Tijd gaat zo langzaam 

Clautjuh 27-10 om 12:00

Hoi dames hier op de terugweg uit duitsland. Mijn nod is 31 okt/ 1 nov. Begint ook spannend te worden ! Wel wat symptomen maar blijft lastig. Wachten duurt lang. 

Aapie 27-10 om 12:56

Iemand ervaring met de early testen van 2besure? Ondanks mijn goede voornemens, heb ik die net besteld. 

Leila 27-10 om 14:35

Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik was vorige week ongesteld, en mijn NOD is pas 13 nov. Nu had ik vandaag weer krampen en met afvegen een klein beetje lichtroze/bruin bloedverlies. Ik snap er niks van. Ik ben heel regelmatig. Eén keer een week overtijd geweest, maar toen was ik niet zwanger in augustus. 

Lira (Gast) 27-10 om 14:42

Welkome aan de nieuwe dames. Het 'november-clubje' wordt steeds weer een beetje groter. Hopelijk is het een positieve maand!
Gefeliciteerd Mama-An, wat mooi dat je het streepje steeds duidelijker ziet. Dat jouw voorbeeld maar mag doen volgen voor de rest
Succes voor de dames op wachtbankje!
Ik ben vandaag weer begonnen met de ovulatietest. Iets eerder dan ik me voorgenomen had, maar mijn lichaam gaf me al wat signalen, dus dacht ga eens testen. Er is een streepje te zien, maar nog lang niet net zo donker als de controle streep. Dus ik test nog even door. Het was een testje van 2besure. Zie je bij die altijd een streepje? Of alleen als het LH-hormoon wordt aangemaakt? Aapie, voor mij was dit een eerste keer met een testje van 2besure. Maar dan wel de ovulatietest. Ervaring met de early test heb ik niet.

MK 27-10 om 14:52

@Aapie, ik had de testen van 2besure. Paar dagen voor NOD had ik nog helemaal niks, erna dus dat hele lichte lijntje. Het lijken mij gewoon prima testen, ik ben daarin misschien ook niet het goede voorbeeld .

Ik moet zeggen dat het me wel meeviel met de teleurstelling. Doordat het zo'n licht lijntje was (ik zag m net, maar m'n vriend gewoon niet) ging ik er al wel vanuit dat het niet wat zou zijn. En helemaal toen hij na een paar dagen niet duidelijker werd. Zat dus eigenlijk wel te wachten op m'n menstruatie. Het was natuurlijk wel jammer, maar ik had verwacht dat ik het erger zou vinden en dat viel mee. Het is inderdaad wel fijn om te weten dat het wel kan. Alleen moet het dan inderdaad wel blijven zitten. 
Ben alleen nu dus bang dat als het komende maand niet lukt, ik juist wel enorm teleurgesteld ben

Betty (Gast) 27-10 om 17:28

Leila zou het juist je eisprong, of de aanloop naar je eisprong kunnen zijn? Ik heb rond die tijd ook wel eens een halve dag kramp en ook wel eens weer wat bruin verloren voor mn ei (je baarmoedermond zal ws een beetje open gaan staan voor de zaadjes) en juist een veegje roze na mn ei. 

Ja aapje tot nu toe niet zwanger en altijd omo witte testen van 2besure, waar de kv test wel eens een tuurstreepje heeft gegeven. 

De LHtesten van 2besure zijn gevoelig en geven al snel een streep, maar als je piek komt worden ze wel donkerder hoor. 

Ik heb vandaag een mooie positieve test van de action. Fijn voor het weekend, goede reden om wat langer te blijven liggen haha

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD November' in het Zwanger worden forum