Wat is jullie mening?

2 antwoorden en 31076947x bekeken

Lina 14-10 om 11:56

Hoi,
Sinds eind mij proberen wij voor ons eerste kindje. Vooraf had ik tegen mezelf gezegd we gaan gewoon het zijn gang laten gaan en zien wel wat en wanneer. Vanaf de eerste keer dat mijn maandstonden er waren teleurgesteld. Ben ook zo iemand die veel online opzoekt (niet goed van Mij!). 
Nu onlangs moest ik ovegeven en misselijk . Het kon ofwel de griep zijn ofwel was het van dat. Bij de dokter bloed laten trekken negatief. Nu zit ik aan mijn 20ste dag en heb ik plots klein beetje bloedverlies. Mijn cyclus is normaal gezien altijd 28 dagen. Wat wil dit zeggen?
Wil gewoon eens de mening van andere moeders in plaats van op het internet te zoeken.
Vriendelijke groet en veel succes voor andere mamatjes

reageer

Clautjuh 14-10 om 12:35

Wat was de reden dat je bloed liet prikken ? 
Ik herken dat veel bezig zijn met dit hoor maar afleiding helpt toch wel het beste. En afwachten of je wel of niet ongesteld word. Meer kan je ook niet doen eigenlijk. Al doe je voor je nod een test, er kan nog veel misgaan tijdens je nod. Dus probeer er toch wat luchtiger mee om te gaan. 

Lina 14-10 om 13:18

Hoi, 
Met dat ik misselijk was en zei dat ik aan het proberen was om zwanger te worden. Stelde de dokter voor om bloed te laten trekken. Zo wisten we meteen wat de oorzaak was van de misselijkheid. 
Groetjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat is jullie mening?' in het Zwanger worden forum