Raar lichaam...

7 antwoorden en 31102703x bekeken

Leeuwtje 24-10 om 12:07

Hoi allemaal, 
Door middel van clomid en ovulatie testen proberen wij zwanger te worden. 
Op dag 17 had ik een positieve ovulatietest. Wij hebben toen ervoor en erna seks gehad. Nu heb ik de laatste keren met de clomid een cyclus van 31 dagen. Dan zou ik aankomende donderdag mijn nod hebben. 
Nu had ik alleen afgelopen zondag (4 dagen voor nod) helderrood bloedverlies. Nog geen tampon vol. En verder dus helemaal niets meer. Zelfs geen restjes of oud bloed. 
Ik verwachte dat het mijn menstruatie was, maar zou het ook nog een innesteling kunnen zijn? 

reageer

Esje 24-10 om 13:11

Leeuwtje dit kan zeker innestelingsbloed zijn. Heb je al contact gehad met het zh hierover? Of een early zwangerschapstest doen... Dan weet je misschien wat meeer. Weet alleen niet of dat kan met je medicatie.. 

Leeuwtje 24-10 om 13:16

Nee heb nog geen contact gehad omdat ik er eigenlijk vanuit ging dat ik ongesteld zou worden. Toen er vanmorgen nog steeds niets was bedacht ik me dat het misschien een innestelingsbloeding is. Zou ik nu dan al positief kunnen testen? Lijkt me nog zo kort.... ga anders morgen ochtend maar een testje doen. 

Esje 24-10 om 13:27

Zou toch even bellen en navragen in zh.
Met een early test kun je vaak al 4 dagen voor NOD testen
Ben benieuwd!

Raisa 24-10 om 13:31

Ik zou overleggen met het ziekenhuis, early test kan altijd maar beter is te wachten na NOD 

Leeuwtje 24-10 om 13:34

Ik denk dat het ziekenhuis gaat zeggen dat ik moet wachten tot donderdag. En dat is natuurlijk ook zo. Geduld is lastig haha. Ik vroeg me gewoon af of het überhaupt mogelijk is dat het nog een innestelingsbloeding is. En geloof dat dit nog kan. Heb dus nog maar een beetje hoop zolang ik nog geen menstruatie heb.. 

Leeuwtje 25-10 om 08:17

Ik heb net een test gedaan..... ZWANGER!! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Raar lichaam...' in het Zwanger worden forum