Zwanger of niet?

5 antwoorden en 31035930x bekeken

Lydie (Gast) 27-10 om 13:42

Hoi allemaal! 

Na 6 maanden clomid heb ik deze ronde voor het eerst menopur/ ovitrelle gebruikt. 13 dagen geleden een goede eisprong gehad. Vorige week een test gedaan om te zien of de ovitrelle zichtbaar was op de test. Dit was niet zo. Ik heb overigens niet erg lang gewacht, de test vrij snel weg gegooid na het aflezen. Morgen moet ik ongesteld worden. Mijn borsten zijn sinds 4/5 dagen erg gevoelig. Vanmorgen heb ik een vroege test gedaan. Er was een licht, maar duidelijk streepje zichtbaar. Ik trilde over mn hele lijf, en meteen mn vriend verteld. Ook even met de gyn gebeld omdat ik onzeker ben ivm de ovitrelle. Die zei dat het goed nieuws was, maar dat het alle kanten nog op jan. As vrijdag zou de test eigenlijk pas betrouwbaar zijn volgens haar. Pff zo lang wachten..? Nu had ik zojuist ook nog eens bloedverlies, een beetje, en erg donker. Ik hoop zo dat het niet de menstruatie is.. wat een spanning!     

reageer

Clautjuh 28-10 om 13:06

Ja het blijft iedere keer weer spannend en met een licht streepje is er natuurlijk wel hoop ! Het enige wat je kan doen is afwachten en laat dat nou net zo vervelend zijn. 
Succes !

lydie (Gast) 28-10 om 18:53

Dankje! Vanmorgen was het lichter dan gister... ik blijf gewoon stug testen.. en lees ondertussen jullie ervaringen, fijn die herkenbaarheid! 

Clautjuh 28-10 om 19:04

Ik heb ook wat bruinig verlies en vanmorgen een beetje rood maar moet pas rond as dinsdag ongesteld worden. Dit is pas ronde 2 dus er kan ook nog wat aan het ontpillen zijn. Het blijft lastig ! 

Lydie (Gast) 28-10 om 19:40

ooh, ook spannend.. innestelingsbloeding of voorbode van ongesteldheid.. zitten jullie in de medische molen of proberen jullie ‘gewoon’?  

Clautjuh 28-10 om 20:25

Nee ronde twee gewoon zo. Eerst maar kijken of het ons zo gegund is. Denk niet dat we de medische molen in willen gaan. Ik heb twee kids en mijn vriend 1. Dus dit zou een extra bonus zijn. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet? ' in het Zwanger worden forum